David Beckham är sedan 1999 gift med Victoria Beckham, tillsammans har de barnen Brooklyn, Romeo, Cruz och Harper Seven.
David Beckham är sedan 1999 gift med Victoria Beckham, tillsammans har de barnen Brooklyn, Romeo, Cruz och Harper Seven. - Foto: Jonathan Brady & Stella Pictures

David Beckhams barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

David Beckham var en framgångsrik fotbollsspelare när han träffade frun Victoria som då var en firad popstjärna. Nyheter24 har tagit reda på vad svenska folket mest googlar på om dem.


David Beckhams ålder – hur gammal är han?

David Beckham föddes den 2 maj 1975, vilket betyder att han fyller 49 år under våren 2024.

David Beckham längd – hur lång är han?

David Beckham är 183 centimeter lång.

Vilket lag spelade David Beckham i?

David Beckham har spelat i flera storklubbar. Han fostrades i Manchester Uniteds akademilag innan han tog steget till klubbens a-lag, där han blev en ikon och superstjärna. 2003 flyttade han till Spanien för spel i storklubben Real Madrid.

Utöver de två klubbarna har han även tillhört Preston North End, under en låneperiod, och Los Angeles Galaxy, AC Milan och Paris Saint-Germain. 

Han har dessutom spelat 115 landskamper för det engelska landslaget, där han även var lagkapten under flera års tid.

Är David Beckham gift med Victoria Beckham?

David Beckham träffade Victoria Adams 1997 när hon var en superstjärna i musikgruppen Spice Girls. Paret gifte sig 1999 och hon tog då namnet Victoria Beckham.

Tillsammans driver de ett globalt varumärke som vuxit sig starkare och starkare med åren. Ett av företagen, Beckham Brand Holdings som de driver tillsammans, gjorde en vinst på hela 155 miljoner kronor under 2020, enligt Daily Record.

Vad heter David Beckhams barn?

Tillsammans med frun Victoria Beckham har David fyra barn, tre söner och en dotter. Sönerna heter Brooklyn Beckham, Romeo Beckham och Cruz Beckham och dottern heter Harper Seven Beckham

Brooklyn Beckham t.v. och Romeo Beckham t.h. Foto: Jae C. Hong & Joel C Ryan
Cruz Beckham t.v. och Harper Seven med pappa David t.h. Foto: Stella Pictures

Vad jobbar Brooklyn Beckham med?

Den äldsta i barnaskaran är Brooklyn, döpt efter stadsdelen i New York. Till vardags är han skådespelare, modell, fotograf och en mediepersonlighet.

Vad jobbar Romeo Beckham med? 

Romeo Beckham är i dag fotbollsspelare och modell. Han tillhör den engelska klubben Brentford. 

Vad jobbar Cruz Beckham med?

Cruz Beckham har gått i mammans fotspår och satsat på en musikkarriär. Han har bland annat gjort låten ”If Everyday Was Christmas”.  

David Beckham net worth

Enligt sajten masterworks.com uppgår David Beckhams förmögenhet 2023 till hisnande 450 miljoner dollar, vilket motsvarar strax under fem miljarder kronor. 

Han var även den första fotbollsspelaren med den stjärnstatus som förhandlade fram att få äga sitt namn och sina bildrättigheter. Detta innebar att alla intäkter klubben tjänade genom att använda hans namn, delvis skulle tillfalla Beckham.

Detta var något som 2002 gjorde att kontraktsförhandlingarna med Manchester United tog tid att färdigställa, då man inte haft sådana diskussioner med spelare förut. Då ryktades det om att han krävde mellan 25 000-1,3 miljoner pund per år för bild- och namnrättigheter, enligt The Guardian.

Hur träffades David och Victoria Beckham?

Paret träffades när Victoria slagit igenom med Spice Girls och David var en firad stjärna i Manchester United. Hon var då och tittade på en av matcherna och David ska då ha sagt hej till henne. Därefter tog det drygt en vecka innan hon dök upp på ännu en match då de två passade på att prata mer ingående med varandra, något People Magazine skrivit om.

David Beckham ung

David Beckham i aktion för Manchester United i en match 1997. Foto: Steve White
Det var ofta stor uppståndelse runt världens då mest omskrivna par, här 1998. Foto: Lawrence Levine

David Beckham med sin nyfödda son Brooklyn 1999. Foto: Stella Pictures
David Beckham under en träning med England inför VM 2002 i Japan och Sydkorea. Foto: Adam Butler

David Beckham när han signerar sitt kontrakt med Real Madrid 2003. Foto: Paul White

Vad heter David Beckham på Instagram?

På sociala medie-plattformen Instagram hittas han under namnet @davidbeckham där han delar med sig av bilder till över 83 miljoner följare.

Vad heter Victoria Beckham på Instagram?

På Instagram hittas hon under namnet @victoriabeckham där hon delar med sig av bilder till över 31 miljoner följare. 

Äger David Beckham Inter Miami i MLS? 

Den 29 januari 2018 meddelade den amerikanska fotbollsligan Major League Soccer (MLS) att en ny klubb skulle startas och kliva in i ligan från och med säsongen 2020. Klubben grundades och ägs av David Beckham.

Bakgrunden till att han kunde starta en ny klubb i ligan var då han under sin tid i Los Angeles Galaxy hade skrivit in en klausul i kontraktet, tillsammans med ligaförbundet, som gav honom rätten att starta en ny klubb till en fast kostnad på 25 miljoner dollar. 

Klubben drivs och ägs nu av David Beckham tillsammans med Jorge Mas, Jose Mas och Marcelo Claure.

I klubben spelar bland annat en av världens bästa fotbollsspelare genom tiderna, Lionel Messi

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!