Linn Svahn har pojkvän, men han är hemlig och kommer så förbli vad det verkar som.
Linn Svahn har pojkvän, men han är hemlig och kommer så förbli vad det verkar som. - Foto: Terje Pedersen & Henrik Montgomery/TT

Linn Svahns hemliga pojkvän – så länge har de varit ihop

Linn Svahn är en av åkarna som hörs mest i landslaget, men om privatlivet är hon desto tystare. När det kommer till pojkvännen blir det knäpptyst.
– Jag tycker inte det borde vara ett krav att jag ska visa det bara för att jag väljer att åka skidor, säger hon I SVT:s "Kallprat".


Under två års tid var Linn Svahn, 20, skadedrabbad, men under Tour de Ski visade svenskan att hon är tillbaka genom att ta flera pallplatser. 

Här kan du läsa mer om Linn Svahns succé i Tour de Ski.

Linn Svahn säger nej till offentligheten

20-åringen är inte rädd för att sticka ut hakan när det gäller att prata med media, men hon värnar desto mer om sin integritet när det kommer till privatlivet. 

– Det är inte en självklarhet att vara offentlig bara för att jag åker skidor, jag har inte valt att vara offentlig men jag har valt att lyckas i min idrott som är en offentlig grej. Så tycker jag inte att det ska innebära att man har rätt att vet hur det ser ut hemma hos mig, mina närmaste relationer, vem min sambo är, säger hon i SVT:s "Kallprat".

När Linn Svahn får ytterligare frågor om pojkvännen, avslöjar hon att de varit tillsammans i tre år, men mer info blir det inte. 

– Det skulle jag aldrig snacka om, säger hon.

Här kan du läsa mer om Linn Svahn: 

Linn Svahn på pallen igen: "Väldigt positivt"

Linn Svahns styrkebesked – snabbast i kvalet

Så vill svenska stjärnorna ändra touren: "Mesig"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!