Corey Perry fick sparken från Chicago i november efter olämpligt uppträdande utanför isen men har nu skrivit på ett kontrakt med Edmonton och säger att han nu är en annan (läs: bättre) människa. Arkivbild.
Corey Perry fick sparken från Chicago i november efter olämpligt uppträdande utanför isen men har nu skrivit på ett kontrakt med Edmonton och säger att han nu är en annan (läs: bättre) människa. Arkivbild. - Foto: George Walker IV/AP/TT

Edmonton nya laget för sparkad Perry

I slutet av november fick Corey Perry sparken från Chicago efter olämpligt uppträdande utanför isen. Nu har den 38-årige hockeyforwarden fått ettårskontrakt med Edmonton, som just nu går som tåget i NHL.


Perry hävdar att han blivit en bättre människa efter det att han fick gå från Chicago. Kort efter det att han fick sparken berättade han om att han hade problem med alkohol och sin mentala hälsa.

— De senaste två månaderna har jag haft möjlighet att reflektera över vad som hänt, att söka hjälp och ta fullt ansvar för vad som hände i Chicago, säger Perry till nhl.com.

Perry har spelat 19 säsonger i NHL och uppfattas som en jobbig spelare, åtminstone för motståndarna. En av hans nya lagkamrater i Edmonton, Connor McDavid, säger:

— Jag tror att merparten av spelarna i ligan ogillar att möta Corey Perry. Han är lite snällare mot sina lagkamrater än motståndarna och jag är i alla fall glad att han är med oss.

TT
/
/
nhl
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!