New York Islanders Pierre Engvall jublar efter att ha gjort det avgörande målet i 3–2-segern mot gamla laget Toronto. - Foto: Frank Gunn/AP/TT

NHL: Engvall avgjorde mot Toronto

Svenske Pierre Engvall gjorde det avgörande målet när New York Islanders besegrade Engvalls förra klubb Toronto med 3–2 i NHL-ishockeyn natten mot tisdagen.

Med bara drygt två minuter kvar av tredje perioden släppte Torontos målvakt Ilja Samsonov en retur som Engvall blixtsnabbt snappade upp och petade in i mål.

Efter matchen berättade Pierre Engvall om känslorna efter vinsten.

— Jag spelade där länge och att få vinna över dina tidigare lagkamrater känns alltid bra, säger svensken i en intervju på Islanders hemsida.

Engvall, som hittills gjort sex mål under säsongen, var nöjd med både sitt egna och andras spel.

— Jag har inte spelat så bra som jag kan den senaste tiden så jag vill spela bättre. Men det funkade riktigt bra i kväll och vi spelade bra inom kedjan så det känns rätt bra.

För Toronto innebar nattens resultat att deras vinstsvit på tre matcher är bruten.