Tony och Kristina Rickardsson har varit gifta i flera år.
Tony och Kristina Rickardsson har varit gifta i flera år. - Foto: Skärmavbild SVT & Christine Olsson/TT

Det här avskyr Tony Rickardssons fru Christina att han gör

I Mästarnas mästare avslöjar Tony Rickardsson vad hans fru, den tidigare Let's Dance-dansaren Christina Rickardsson, ogillar med honom.


Årets upplaga av Mästarnas mästare är stjärntyngd och förutom speedwayföraren Tony Rickardsson deltar Sebastian Larsson (fotboll), Anja Pärson (alpint), Johanna Ahlm (handboll) Joel Lundqvist (ishockey), Johanna Davidsson (äventyrare), Emma Johansson (cykling), Jimmy Samuelsson (brottning) och Anna Wijk (innebandy). 

Mästarnas mästare 2024: Programmets alla förändringar

För att ställa upp i SVT-programmet, hade speedwayföraren ett specifikt krav.

Exakt vad Tony Rickardsson krävde för att vara med i Mästarnas mästare 2024 kan du läsa här.

Mästarnas mästare 2024: Första nattduellen avgjord

Tony Rickardsson har haft en tuff inledning på SVT-succén, och ställdes i årets första Nattduell mot Johanna Ahlm. 

Där visade 54-åringen att reaktionsförmågan fortfarande är på topp och Ahlm blev förste deltagare att lämna Mästarnas mästare 2024. 

Tony Rickardssons besvikelse i Mästarnas mästare: "Helvete"

Det här gillar inte Tony Richardssons fru med sin man 

Under inspelningen av Mästarnas mästare läggs mycket tid på tävlingarna, men det blir även en hel del tid i huset med middagar och häng vid poolen. 

I ett "Behind the scenes" från programmet, som lagts upp på Mästarnas Mästares Facebooksida, berättar Tony Rickardsson något som hans fru Kristina Rickardsson inte uppskattar. 

"Min fru klagar på mig, att jag pratar med mat i munnen. Nu har jag inte mat i munnen. Det vore bra om min fru såg det", säger han i klippet. 

Paret träffades 2008 i TV4-programmet Let's Dance. Här kan du läsa mer om hur det gick till när Tony Rickardsson och Kristina blev ett par.

Här kan du läsa fler nyheter om Mästarnas mästare 2024.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.