Linn Grant har tätkänning i Singapore. Arkivbild.
Linn Grant har tätkänning i Singapore. Arkivbild. - Foto: Scott Audette/AP/TT

Grant med tätkänning i Singapore

Linn Grant kände sig lite förvirrad efter förra veckans svajiga spel. Att gå tillbaka till grunderna verkar ha gjort susen för den svenska golfstjärnan. Ett slag i taget, säger Grant, som ligger tvåa efter första rundan av LPGA-tävlingen i Singapore.


Grant är med i den absoluta tätstriden efter första dagens spel i Singapore. 24-åringen inledde med 69 slag, tre under par, och är delad tvåa, bara ett slag bakom ledande amerikanskan Sarah Schmelzel.

Därmed studsade Grant tillbaka direkt efter förra veckans motiga spel då hon inte blev bättre än 65:a i LPGA-tourtävlingen i Thailand.

— Det var lite kämpigt förra veckan så jag har försökt gå tillbaka till att testa några saker som jag vet brukar funka, säger Grant efter första rundan.

— Så jag har försökt att spela väldigt enkelt, att bara ta ett slag i taget. Särskilt när det är så här blåsigt, då brukar det vara en bra taktik.

Madelene Sagström är också bra med efter första dagen i Singapore. 31-åringen, som var uppe i ledning förra veckan innan hon föll till en slutlig niondeplats, ligger två slag bakom Grant.

De tre övriga svenskorna har inlett tyngre. Anna Nordqvist är två över par, Maja Stark är fem över och Linnea Ström ligger näst sist efter en mardrömsrunda, åtta över par.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!