Madelene Sagström hade ett tuff tredjerunda i Singapore. Arkivbild.
Madelene Sagström hade ett tuff tredjerunda i Singapore. Arkivbild. - Foto: Christer Höglund

Sagström tappade i ledarbollen – igen

Madelene Sagström och ledarboll har inte varit någon bra kombination de senaste veckorna. Svenskan har tappat till 17:e plats i LPGA-tourtävlingen i Singapore.


Sagström låg trea när hon peggade upp på det första hålet under lördagens spel på Sentosa Golf Club.

Då kom motgångarna direkt. En bogey på ettan följdes av en dubbelbogey på tvåan och sedan fick 31-åringen slita förgäves för att återfå kontakten med täten.

Sagström gick rundan på 74 slag, två över par, och delar 17:e plats med bland andra Linn Grant inför söndagens avslutning. Upp till ledande japanskan Ayaka Furue har svenskduon sju slag.

Även förra veckan, i Thailand, hade Madelene Sagström slagläge inför helgen. Då förbyttes ledningen efter två rundor till en slutlig niondeplats.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Barcelonas kollaps – utslaget efter röda kort

igår 23:10

Superdrama i Dortmund – vidare till semifinal

igår 23:06
Vändning åt ena hållet, snabbt svar från det andra. Efter sex mål, och en match som svajade lika mycket som supportrarnas stora flaggor, är Dortmund åter i CL-semifinal efter 4–2, totalt 5–4, mot Atlético Madrid.

Två raka förluster: "Gäller att nollställa"

igår 22:54
Efter två raka förluster gäller det att nollställa inför avgörandet, konstaterar Skellefteås lagkapten Jonathan Pudas. Och kanske undvika utvisningsbåset lite mer? Ja, det är ju en jättenyckel så klart, säger han.

Ny Frölundaseger – utjämnat i semifinalen

igår 22:02
Skellefteå hade två matchbollar. Men Frölunda har räddat båda. Efter 3–1 i den sjätte semifinalen är det utjämnat i matchserien. Nu avgörs allt i Skellefteå på torsdag. Det går i rätt riktning hela tiden, säger Max Friberg till TV4 Play.

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

igår 20:08
Oscar Engsund har mottagit hot och hat efter övergången från Oskarshamn till HV71, berättar 30-åringen i en intervju med Barometern.

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

igår 19:46
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.