Måndag 14 Jun
Stockholm

Brett Rogers manager förbannad

"Overeem är rädd för Rogers."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter att Brett Rogers knockat Andrei Arlovski på bara 22 sekunder var det många som trodde att den hårdslående Minneapolis-fightern nu skulle vara den självklare titelutmanaren i Strikeforce:s tungviktsdivision.

Mästaren, holländaren Alistair Overeem, har gått fram som tåget sina senaste matcher och ska försvara sitt bälte på Strikeforce-galan den 15 augusti, men inte mot Rogers.

Pride- och UFC-veteranen Fabricio Werdum blir istället den som i sin första fight för Strikeforce direkt får en chans på titeln.

En matchning som inte gillades av Brett Rogers manager.

– Jag tror inte att Overeem någonsin planerat att fightas mot Brett, jag tror Overeem är rädd för honom. Han är rädd för en stor striker som kommer att knocka honom, säger managern Mike Reilly till MMAFanhouse.com.

Reilly säger vidare att han tror att Werdum, snabbt och enkelt, kommer att ”submitta” Overeem.

– Jag tycker att Overeem var en bra mästare när Strikeforce var en mindre organisation. Självklart vill vi ha den största utmaningen och vi tror att det är Werdum.

Reilly berättar också att han planerar en fight för Rogers i oktober och gärna ännu en till innan året är över. Han säger också att han blev överraskad när Werdum fick en titelmatch i sin första match för organisationen, men efter lite reflektion så klarnade det.

– Om jag var Overeem skulle jag också undvika Rogers. Det är en ”horrible fucking fight" för honom.

Brett Rogers vs Andrei Arlovski.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela