Vi avslöjar F1-bossens brudar

- 01/10/2009, 15:43 -

Skandalchefens flörtar är nu offentliga.

Flavio Briatore, 59 är en motorsportsvärldens mest avskydda personer efter att det blev offentligt att han år 2008 beordrat en av sina Renaultförare, Nelson Piquet Jr, att krascha - för att bana väg för F1-stallets stjärna Fernando Alonso i Singapore.

Formel-1 bossen har nu stängs av på livstid och i den engelska tidningen The Sun hängs Flavio ut.

Åtta av den forana F1-kungens ex-flammor presenteras.

Briatore är sedan några år tillbaka gift med den 30 år yngre Elisabetta Gregoraci.

"Mr B" har en förkärlek till yngre pinglor, se här;

*Mariah Carey, den amerikanska sångerskan bjöds till Flavios privata yacht i Monaco för att fira av hennes 35-årsdag 2005.

*Adriana Volpe, den italienska modellen och tv-stjärnan är 23 yngre än Briatore och ett känt ex till honom.

*Linda Santaguida har tidigare kopplats samman med F1-bossen. Närmare hälften så gammal som Flavio.

*Vanessa Kelly har tidigare varit tillsammans med den förre fotbollsstjärnan Christian Vieri. Den 35-åriga australiensiskan dejtade Flavio år 2004 i samband med flera F1-tävlingar.

*Valentina Micchetti har enligt tidningen genomfört några pitstop hos den italienska miljonären under 2005. Tv-stjärna i Italien.

*Elle MacPherson och Flavio har avverkat flertalet middagsdejter. Den australiensiska supermodellen är blott, hör och häpna, 13 år yngre än honom.

*Naomi Campbell och Briatore kopplades samman 2002 efter att supermodellen uttalat sig om deras förhållande på detta vis: "I'm not going to be a trophy!".

*Heidi Klum och Flavio var ett par i början av 2003 och året senare födde hon deras dotter Helene. Paret skiljdes åt efter att kyssbilder på Flavio och Fiona Swarovsky spreds i tidningar över världen.

Skrivet av: