"Lesnar kanske aldrig fightas igen"

Lider av svår bakterieinfektion. Dana White fortfarande osäker på om mästaren kan komma tillbaka till UFC.


Mysteriet kring tungviktsmästarens sjukdom är på väg att lösas. Det som kommit fram i de knapphändiga rapporterna är att Lesnar lider av någons slags bakterieinfektion i tarmsystemet och att hans tillstånd nu gått från allvarligt till stabilt.

Och i går kom UFC-bossen Dana White med ett lugnande besked till alla Lesnar-fans.

– Det är stabilt nu och han borde få komma hem snart, säger Dana White, men håller samtidigt fast vid sitt tidigare uttalande om att Lesnar kanske aldrig kommer att fightas igen.

Brock Lesnar skulle ha försvarat sitt tungviktsbälte mot Shane CarwinUFC 106 i november, men fighten sköts upp då Lesnar var för sjuk för att träna. Matchen flyttades då till UFC 108 den 2 januari, men har nu skjutits upp på obestämd tid.

Skrivet av:

Senaste nytt

Inter tog ny seger

Aranäs åker ur serien

Aranäs har inte haft det lätt i Handbollsligan. Efter matchen mot Önnered på bortaplan står det klart att laget åker ur serien, efter ännu en tung förlust. Slutresultatet skrevs till 36-25 (16-11). Laget har bara tagit två segrar den här säsongen.

Segersviten förlängd för Arsenal

Det går fortsatt bra för Arsenal i Premier League i fotboll. På måndagen mötte laget Sheffield United och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot Sheffield United blev 6-0 (5-0).

Borås Basket vann rysare mot Nässjö

Borås Basket vann på bortaplan mot Nässjö i Svenska Basketligan herr efter en synnerligen jämn match. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Borås Basket vann till slut med fem poäng, 77-72 (21-19, 11-15, 22-19, 23-19).

Hallby vann – efter Charles Hugosons målkalas

Charles Hugoson stod för hela 13 mål för Hallby när laget slog Eskilstuna Guif på hemmaplan i Handbollsligan. Till slut blev det 38-29 (19-17) till Hallby.

Kallas stöd till barnen: Jag är bekymrad

2 timmar sedan
Allt fler unga i Sverige drabbas av psykisk ohälsa. Skiddrottningen Charlotte Kalla har reagerat starkt och har därför engagerat sig i Bris. Jag är bekymrad att så många barn och ungdomar mår dåligt, säger hon.