Brock Lesnar signerar sponsormaterial.
Brock Lesnar signerar sponsormaterial.

Lesnar frisk och tillbaka i sommar

Tungviktsmästaren har lämnat sjukdomen bakom sig och pratar ut i videointervju.


I dag bekräftade Dana White för ESPN Sports Center att Brock Lesnar är friskförklarad.

Han väntas göra comeback i sommar och möter då vinnaren av Frank Mir och Shane Carwin, de båda möts den 27 mars på UFC 111.

Är segraren av dessa inte tillgänlig i sommar möter Lesnar istället Cain Velasquez eller Antonio Rodrigo Nogueira. De gör upp på UFC 110 den 21 februari.

I videointervjun nedan berättar Lesnar själv om sjukdomen som höll på att sätta stopp för karriären.

/
/
/
/
UFC
Senaste nytt

Inter tog ny seger

Aranäs åker ur serien

Aranäs har inte haft det lätt i Handbollsligan. Efter matchen mot Önnered på bortaplan står det klart att laget åker ur serien, efter ännu en tung förlust. Slutresultatet skrevs till 36-25 (16-11). Laget har bara tagit två segrar den här säsongen.

Segersviten förlängd för Arsenal

Det går fortsatt bra för Arsenal i Premier League i fotboll. På måndagen mötte laget Sheffield United och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot Sheffield United blev 6-0 (5-0).

Borås Basket vann rysare mot Nässjö

Borås Basket vann på bortaplan mot Nässjö i Svenska Basketligan herr efter en synnerligen jämn match. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Borås Basket vann till slut med fem poäng, 77-72 (21-19, 11-15, 22-19, 23-19).

Hallby vann – efter Charles Hugosons målkalas

Charles Hugoson stod för hela 13 mål för Hallby när laget slog Eskilstuna Guif på hemmaplan i Handbollsligan. Till slut blev det 38-29 (19-17) till Hallby.

Kallas stöd till barnen: Jag är bekymrad

2 timmar sedan
Allt fler unga i Sverige drabbas av psykisk ohälsa. Skiddrottningen Charlotte Kalla har reagerat starkt och har därför engagerat sig i Bris. Jag är bekymrad att så många barn och ungdomar mår dåligt, säger hon.