"Lesnar kanske aldrig fightas igen"

Lider av svår bakterieinfektion. Dana White fortfarande osäker på om mästaren kan komma tillbaka till UFC.


Mysteriet kring tungviktsmästarens sjukdom är på väg att lösas. Det som kommit fram i de knapphändiga rapporterna är att Lesnar lider av någons slags bakterieinfektion i tarmsystemet och att hans tillstånd nu gått från allvarligt till stabilt.

Och i går kom UFC-bossen Dana White med ett lugnande besked till alla Lesnar-fans.

– Det är stabilt nu och han borde få komma hem snart, säger Dana White, men håller samtidigt fast vid sitt tidigare uttalande om att Lesnar kanske aldrig kommer att fightas igen.

Brock Lesnar skulle ha försvarat sitt tungviktsbälte mot Shane CarwinUFC 106 i november, men fighten sköts upp då Lesnar var för sjuk för att träna. Matchen flyttades då till UFC 108 den 2 januari, men har nu skjutits upp på obestämd tid.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Raymond hjälte i strid om NHL- slutspel

"Svennis" vädjan: Ge Tomasson tid

1 timme sedan
Sveriges nye förbundskapten har fått en skakig start. Sveriges mest kände fotbollstränare gillar hans filosofi – och har en önskan. Jag hoppas att vi inte dömer ut honom alldeles för tidigt, säger Sven-Göran Eriksson om Jon Dahl Tomasson.

Palmers snabba hattrick – avgjorde mot Everton

idag 01:06
Cole Palmer bjöd på stor show i Chelseas hemmaseger, 6–0, mot Everton.

Ny seger – Malmö upp i topp

igår 21:10
Tredje raka segern och hela 11–1 i målskillnad. Malmö FF har fått en kanonstart på allsvenskan. Det är en stabil match, vi åker hit och vinner med 4–0, säger Sebastian Nanasi efter mötet med Värnamo

Första segern för Häcken – efter målfest

igår 20:54
Säsongens första seger (4–3) i fotbollsallsvenskan är ett faktum för Häcken, efter ett målrikt och svängigt möte med Brommapojkarna på måndagen. Vi tar tre poäng, det är hur viktigt som helst, säger målskytten Julius Lindberg i Discovery+.

Ymers vändning – ser ut att göra comeback

igår 15:30
Svenske tennisspelaren Mikael Ymer ser ut att sikta på en comeback. 25-åringen antyder att han satsar vidare när hans avstängning – efter brott mot dopningsregler – går ut i början av nästa år.