Stockholm

Watson: "Skärp dig Woods!"

1 av 4
. Foto: Scanpix
2 av 4
. Foto: Scanpix
3 av 4
. Foto: Scanpix
4 av 4
. Foto: Scanpix

Golfstjärnan Tom Watson går till hård kritik mot Tiger Woods, som ännu inte har dykt upp efter bilolyckan i december.- Det är hög tid att han visar respekt för spelet, ryter Watson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tom Watson, som har vunnit åtta majors, är inte direkt lyrisk när han ska säga sitt om Tiger Woods. Den 60-årige veteranen menar att Woods saknar respekt för spelet och de tidigare världsstjärnorna.

- Det är hög tid att han visar samma respekt för spelet som de tidigare världsspelarna har gjort, säger Watson inför turneringen Dubai Desert Classic.

- Jag känner att han inte har varit samma fina föredöme som andra världsspelare, som Jack Nicklaus, Byron Nelson och Ben Hogan. I stället har det varit  fult språk och slängda klubbor på banan.

"Woods har ställt till det"

Världsettan har inte gjort comeback, utan håller på att lappa ihop sitt äktenskap. När han kommer tillbaka är ännu oklart, men Watson anser att Woods bör be om ursäkt innan han ställer sig på tee igen.

- Om jag var han, skulle jag inte bara dyka upp på en golftävling. Jag skulle först ge en intervju och säga, vet du vad, jag har gjort bort mig. Jag erkänner det och jag kommer att bättra mig, förklarar 60-åringen.

- Det ska bli intressant att se hur han hanterar sin comeback. Han har ställt till det. Han vet att han har ställt till det. Världen vet att han har ställt till det. Därför måste han ta på sig vad han har gjort.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.