1 av 4
- Foto: Scanpix
2 av 4
- Foto: Scanpix
3 av 4
- Foto: Scanpix
4 av 4
- Foto: Scanpix

Watson: "Skärp dig Woods!"

Golfstjärnan Tom Watson går till hård kritik mot Tiger Woods, som ännu inte har dykt upp efter bilolyckan i december.- Det är hög tid att han visar respekt för spelet, ryter Watson.


Tom Watson, som har vunnit åtta majors, är inte direkt lyrisk när han ska säga sitt om Tiger Woods. Den 60-årige veteranen menar att Woods saknar respekt för spelet och de tidigare världsstjärnorna.

- Det är hög tid att han visar samma respekt för spelet som de tidigare världsspelarna har gjort, säger Watson inför turneringen Dubai Desert Classic.

- Jag känner att han inte har varit samma fina föredöme som andra världsspelare, som Jack Nicklaus, Byron Nelson och Ben Hogan. I stället har det varit  fult språk och slängda klubbor på banan.

"Woods har ställt till det"

Världsettan har inte gjort comeback, utan håller på att lappa ihop sitt äktenskap. När han kommer tillbaka är ännu oklart, men Watson anser att Woods bör be om ursäkt innan han ställer sig på tee igen.

- Om jag var han, skulle jag inte bara dyka upp på en golftävling. Jag skulle först ge en intervju och säga, vet du vad, jag har gjort bort mig. Jag erkänner det och jag kommer att bättra mig, förklarar 60-åringen.

- Det ska bli intressant att se hur han hanterar sin comeback. Han har ställt till det. Han vet att han har ställt till det. Världen vet att han har ställt till det. Därför måste han ta på sig vad han har gjort.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

1 timme sedan
Johannes Lukas tackar för tiden han fick med Stina Nilsson. Även om succén uteblev. Man får inte tänka att skidskytte är så enkelt, säger landslagstränaren.

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

2 timmar sedan
Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

2 timmar sedan
Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.