Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Första träningen avklarad för Tre Kronor

1 av 2

Scanpix

2 av 2

Bildbyrån

Sport | 15/02/2010 05:11

I natt genomförde Tre Kronor sitt första träningspass i OS. Anmärkningsvärt var att endast 40 procent av truppen närvarade och att Bengt-Åke Gustafsson fick hoppa in som reserv.

Mängder av spelare har ännu inte anslutit till OS-truppen och det var därför glest med spelare under Tre Kronors första träningspass i Vinter-OS. Bara 40 procent av OS-truppen deltog under träningen, som innehöll specialövningar för "Foppa" och kompani.

När det var dags för två-mål delades Peter Forsberg och Nicklas Bäckström in i varsitt lag. Forsberg tillhörde det gula laget tillsammans med Henrik Tallinder, Mattias Weinhandl och Douglas Murray.

"Bäckis", som tillhörde det blå laget, fick sällskap av Magnus Johansson, Loui Eriksson, assisterande förbundskaptenen Mattias Norström och förbundskaptenen Bengt-Åke Gustafsson.

Träningen avslutades enligt Aftonbladet med straffläggning. "Foppa" missade sin straff, men vi får vänta till turneringsstarten innan vi får reda på om legendaren har en ny OS-klassiker på gång. Straffkung blev i stället Mattias Weinhandl som satte båda sina straffar.