1 av 4
- Foto: LUKAS LEHMANN/AP
2 av 4
- Foto: LUKAS LEHMANN/AP
3 av 4
- Foto: CRISTOF STACHE/AP
4 av 4
- Foto: CRISTOF STACHE/AP

Match mellan Klitjko och Valujev i fara

Ryssens organisation, med legendariske promotorn Don King i spetsen, har lagt ett bud på 4 miljoner dollar som Klitjko inte har accepterat. Deadline för dagen då plats och arena skall bestämmas närmar sig med stormsteg.


Matchen mellan giganterna Vitalij Klitjko (204 cm) och Nikolaj Valujev (213 cm), som är planerad till den 29 maj, riskerar nu att inte bli av.

Innan platsen för matchen kan bestämmas, så måste de båda boxarna och deras respektive organisationer komma överrens om hur mycket pengar de skall få för att gå upp mot varandra.

Don King, som företräder Valujev, har gett ett bud på 4 miljoner dollar, som Klitjko inte accepterat. Klitjkos representant Shelly Finkel tycker å andra sidan att två miljoner dollar borde räcka för att få till en match mellan de båda jättarna.

- Valujev kan välja att acceptera, annars hittar vi en annan motståndare, säger Finkel till tyska BILD.

Vitalij Klitjko håller i dag WBC-bältet i tungvikt, medans Nikolaj Valujev snabbt vill in på stora scenen igen efter att ha förlorat sitt WBA-bälte till britten David Haye.

/
/
/
MMA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jagr, 52, historisk och målskytt

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

1 timme sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

1 timme sedan
Ett mål från Lukas Vejdemo och framspelningar både av Felix Unger Sörum och Jonathan Lekkerimäki. Debutanterna klev fram när Tre Kronor besegrade Finland i Jyväskylä med 4–0 i första matchen inför VM.

Sverige mot Ungern igen i EM

2 timmar sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

3 timmar sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.