1 av 2
- Foto: Anders Wiklund/Scanpix
2 av 2
- Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix

"Jag är sugen på att göra comeback"

Armand Krajnc syns i kväll i finalen av Mästarnas mästare. Nu funderar han även på en comeback i ringen.


Under våren har Armand Krajnc synts tillsammans med andra idrottsprofiler i SVT:s program Mästarnas mästare, i kväll är det dags för final där han ska göra upp med Louise Karlsson och Tomas Johansson om titeln. Den nu 36 år gamle Krajnc öppnar även för en comeback som boxare.

- Jag har fortfarande kvar boxningssuget. Jag är ständigt på jakt efter nya utmaningar så det är inte omöjligt att jag kliver in i ringen igen, säger Krajnc till Expressen.

Blir det en comeback får det bli i en ny viktklass då han gått upp 10 kilo sen han var aktiv. Han säger även att det inte är nya titlar han längtar efter.

- Det är helt enkelt frågan om en utmaning, många tvivlar säkert på att jag har mer att ge som boxare. Jag har ingen ambition att gå någon VM-match. Det är inte lukten av pengar som lockar. Jag vill upp igen på en gala och se om jag fortfarande har kvar stinget i nävarna och rappheten i fötterna. Jag vill uppleva den där härliga adrenalinkicken, säger Krajnc.

Krajnc som numera driver en boxningsklubb i Ystad blev världsmästare 1999 och behöll titeln i två och ett halvt år. År 2004 gick han sin sista match och hade då vunnit 29 av 32 matcher som proffs.

I kväll kan han ta hem Mästarnas mästare, men kanske blir det alltså fler tävlingar även som boxare för honom.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!