1 av 4
- Foto: Frank Franklin II
2 av 4
- Foto: Frank Franklin II
3 av 4
- Foto: Frank Franklin II
4 av 4
- Foto: Frank Franklin II

Malignaggi tänker sluta vara snäll

Paulie Malignaggi möter Amir Khan i en match om bältet i WBA den 15 maj. Malignaggi säger nu att han tänker sluta vara den snälla killen.


I Madison Square Garden i New York ska Paulie Malignaggi och Amir Khan göra upp om Khans bälte i WBA. Många förväntar sig att britten Khan ska vinna och göra sig ett namn i USA, men Malignaggi har ett och annat att säga om det.

- Jag har försökt att vara den snälla killen och respektera Khan och hans sjuka sidor. Men det har jag nu slängt ut genom fönstret, som när vi når rond fyra och han inte ännu slagit ut mig, skrev Malignaggi på sin twitter.

Khan har nämligen förutstpått att han kommer att matchen i den fjärde ronden, det har tydligen upprört Malignaggi.

Malignaggi har varit mästare i IBF och har vunnit 27 av sina 30 matcher, däremot har han avslutat särskilt många av sina matcher. Han har endast vunnit fem matcher via knockout och det är något som gjort att en del menar att han är handplockad för den unge Khan.

OS-tvåan Khan spås en lovande framtid men har redan kommit en bit på vägen trots att han bara är 22 år gammal. Hemma i England är han en superstjärna och för att bygga sig ett namn även i USA behöver han övertyga mot killar som Malignaggi.

Den 15 maj är det upp till bevis i hans första match i USA. Räkna med att Malignaggi inte ger sig lätt.

/
/
/
/
/
WBA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!