1 av 3
- Foto: Joakim Borgudd
2 av 3
- Foto: Carl Tersman Toll/Nyheter24
3 av 3
- Foto: Carl Tersman Toll/Nyheter24

Reza Madadi utan motståndare

Lördagens match i Tjeckien inställd. Svenskens motståndare utslagen i helgen.


På lördag skulle Reza "Maddog" Madadi ha gått match på den tjeckiska galan Heroes Gate mot den duktige slovaken Ivan Buchinger.

Därför var det förvånande när det kom ut att Buchinger var bokad för en match i Baku helgen som gick. Till råga på allt blev Buchinger knockad i mötet med den meriterade ryssen Sergey Golyaev och under gårdagen kom rapporter om att mötet mellan honom och Madadi blivit inställt.

De uppgifterna bekräftas även av galans matchmaker.

- Ja det stämmer, Ivan blev knockad av ett knä men hans coach sa att det inte var någon fara. Han säger att Ivan blev träffad i nacken och tränar igen, Ivan vill gå matchen, säger galans matchmaker, Pavel Tous till Nyheter24.

Tous ska även ha pratat med Madadis manager, Manos Terzitane och hans inställning är mycket tydlig.

- Han sa att Ivan kan få hjärnskador och dö om han blir träffad hårt i huvudet efter så kort tid. Samt att han inte vill att hans fighter ska vara med och orsaka något sådant om det går fel. Jag har inte sett matchen och därför håller jag med managern, säger Tous.

Tous kallar Buchingers agerande för mycket oprofessionellt men han hoppas däremot att Madadi fortfarande kan vara med på galan.

- Jag letar efter en ersättare, men vi får se, avslutar Tous med.

Det återstår att se om man kan hitta en ersättare till Madadi med så kort varsel men denne skriver själv i sin blogg att det med största sannolikhet inte blir någon match på galan.

Nyheten är hämtad från MMABloggen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!