Måndag 5 Dec
Stockholm

Dagens speltips: Almeria och Roma

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Välkommen!

Skellefteå avgjorde sent till fina 2,75 men Sverige var likblekt i Handbolls-VM mot favoriten Frankrike. Det blå-gula laget visade inte ett uns av sitt tidigare mod och verkade helt paralyserade från start. Men oddset kittlade. Fyra av fem nämnda fotbollsdrag satt.

Intressant söndag där jag fondspelar Almeria mot ett rejält försvagat Bilbao. Privat spelar jag även på Real Madrid, Roma (Napoli saknar sin bäste spelare, Hamsik, medan Roma har Totti tillbaka), Lazio och Ajax. Almtuna, Leksand och Växjö får en hockeytrippel med liten insats.

Australian Open i tennis pågår för fullt och man kan hitta många läsvärda speltips för tennisen på vårt forum.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Vi har passerat 13.200 medlemmar och spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen "the gamblers best friend"

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.