Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

The Zone FC börjar bygga nästa gala

1 av 2

thezonefc.com

2 av 2

thezonefc.com

Sport | 16/09/2010 21:07

Tommy Blom och Rami Aziz klara för Lisebergshallen i november.

Den senaste galan i Lisebergshallen slog publikrekord med en publik på över 2500 personer och den 27 november är det dags för nästa upplaga av Göteborgs bästa kampsportsgala.

The Zone FC 7 har fått namnet "Warriors" och nu har organisationen släppt två deltagare med stark lokal anknytning.

Först ut är 37-åringen Tomy Blom som gjorde debut i mars under den senaste galan. Där ställdes han mot tysken Dennis Rau och i en dominant seger visade han att ålder inte behöver spela någon roll.

Blom har över 15 års träning av Krav Maga bakom sig och som värdsledande instruktör av sporten ska han i november visa var skåpet ska stå ännu en gång, räkna med att hemmapubliken kommer att skandera hans namn när han kommer in.

Sen ska även 19 åringen Rami Aziz få en ny chans i organisationen. I sin debut förra hösten var han på väg mot seger mot Laimonas Stancikas men bröt armbågen i ett kast och fick ge upp.

Efter rehabilitering är nu mångsysslaren från GBG MMA tillbaka och ska göra ett andra försök som proffs.

Biljetterna till "Warriors" är redan släppta och finns att köpa hos Ticnet, för mer information besök organisationens hemsida.