VIDEO: Här är Tiger Woods gigantiska spottloska

- 14/02/2011, 14:04 -
Woods har den senaste tiden fått utstå massiv kritik för sin enorma spottlobba på den 12:e greenen under Dubai Desert Classic.
1 av 2

Woods har den senaste tiden fått utstå massiv kritik för sin enorma spottlobba på den 12:e greenen under Dubai Desert Classic.

2 av 2

Tiger Woods har varit ordentligt i blåsväder det senaste året. Nu kommer nästa övertramp som förstärker de konservativa experterna i golfvärldens syn på honom som en arrogant och oartig person.

DUBAI. Tiger Woods har länge varit i sportvärldens mörka fokus. Siktet har varit inställt på den tidigare så hyllade superstjärnan och Woods fortsätter att leverera material till de som föraktar honom.

Nu straffas han för en gigantisk spottloska som han lobbade iväg under den andra rundan av Dubai Desert Classic. Reaktionerna lät sig inte vänta.

– Det är oerhört äckligt det han gjorde där. Tänk att någon måste ställa sig där och putta efter honom. Men det är så med honom, han har sidor som är väldigt arroganta och oartiga, sade Sky Sports, Ewen Murray, när han såg loskan landa på greenen.

Woods väntas nu få kraftiga böter efter tilltaget, men med tanke på den enorma förmögenheten han sitter på bör det bara bli en piss i oceanen.