Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens speltips: Modo och Chelsea

Sport | 14/02/2009 08:28

Foppa lyfter Modo Hockey!

Välkommen! Bayer Leverkusen och Mora Hockey vann hur säkert som helst igår. Björklöven fick måttlig insats och svek igen.

Intressant lördag. Jag fondspelar Modo Hockey som fick ett grymt lyft med Peter Forsbergs comeback. Foppa själv var bra men den stora skillnaden var det mentala lyftet för resten av truppen. Ett helt annat tempo och go i laget som även har förstärkts med power-fw Sami Torrki.

Timrå får också chansen i spelfonden till kalasodds på ren motiation. Man vann för övrigt mot Linköping med 6-2 vid senaste besöket.

Bayern München fondspelas i toppmötet mot Hertha Berlin.

I övrigt har jag lirat Chelsea och West Ham i FA-cupen. Preston, Schalke 04, Skövde handboll, x2 på Stuttgart, Philadelphia Flyers och Luleå Hockey får också en mindre slant.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009 med 13.333 medlemmar! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen - ” the gamblers best friend “

Skrivet av: