Söndag 17 Okt
Stockholm

Dagens speltips: Roma och La Coruna

Fiorentina, Roma och Bayern München liras direkt!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Välkommen!

Manchester City, Aston Villa och Everton satt bra lördag men Reading kryssade. Milan sänkte min dubbel med Inter och de tyska dragen var aldrig nära. Sverige gav återbäring mot Tjeckien i LG Hockey Games. Tror man tar även Finland men jag ligger lågt med spel.

Intressant söndag. Jag spelar på Fiorentina och Roma i Serie A. Barcelona, Villarreal och Recreativo Huelva testas i lLa Liga med medium insats. Bortaoddset på La Coruna får också en liten slant. Avstår spel i Premier League. Manchester United brukar ha problem med just West Ham borta ibland men man verkar så stabila defensivt att det klara favoritskapet är odiskutabelt.

Bayern München får hög insats mot Dortmund hemma.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009 med 13.200 medlemmar! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen - ” the gamblers best friend “

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela