Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Troéngs motståndare klar

- 18/03/2011, 07:24 -

superiorchallenge.com

Tor Troéng möter Robert Jocz på Superior Challenge 7 den 30 april på Hovet i Stockholm.

Nästa match är nu presenterad inför Superior Challenge 7 - "Rise of Champions" den 30 april i Hovet i Stockholm.

Två män som kommer från förlustmatcher ska få chansen att vinna igen i form av Tor Troéng (11-4-1) och polacken Robert Jocz (19-6-0).

Troéng förlorade senast mot Thales Leites vilket var hans första förlust på sju matcher.

Nu har fightern från Umeå bland annat varit och tränat hos Alliance MMA i San Diego men får ingen enkel match mot judokan Jocz.

- Jag förändrar alltid småsaker inför varje match, försöker alltid träna lite smartare och mer metodiskt. Vi har ett bra maskineri på träningen här i Umeå och vi vet hur vi ska jobba för att komma i bra form. Utöver det kommer jag åka ned tio dagar till Stockholm för att fortsätta träna med Andreas Michael. Han hjälper mig mycket med min boxning och vi funkar bra ihop, säger Troéng till Kampsport24.

Jocz har gått 25 matcher sen 2005 och är rankad som sjua i sin viktklass i Europa. Han är bland annat den senaste som besegrade Assan Njie.

De båda skulle ha möts en andra gång i Superior Challenge i höstas men då blev Jocz knockad i en match kort före galan och fick ställa in besöket.

Nu är han bokad igen men den här gången mot Troéng.