Tisdag 29 Nov
Stockholm

Parkendansken till Malmöhuliganen: Läs Ola Lindholms blogg

Den 18-årige huliganen brottas ned av polisen efter att ha attackerat Pär Hansson...
1 av 3
Den 18-årige huliganen brottas ned av polisen efter att ha attackerat Pär Hansson... Foto: Andreas Hillergren / SCANPIX
...och bärs sedan ut från arenan.
2 av 3
...och bärs sedan ut från arenan. Foto: Andreas Hillergren / SCANPIX
Parkendansken blev "idioten" med hela Danmark efter att ha försökt attackera domaren under matchen mot Sverige.
3 av 3
Parkendansken blev "idioten" med hela Danmark efter att ha försökt attackera domaren under matchen mot Sverige. Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX

Han som stormade EM-kvalmatchen mellan Sverige och Danmark agerar PR-expert åt Malmöhuliganen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Parkendansken och Malmöhuliganen - idioter båda två

Det hela är ju förstås idiotiskt. Det är många vuxna svenskar som går på fotboll. Vuxna människor ska kunna uppföra sig, även på Swedbank Stadion, Södertälje fotbollsarena eller Råsunda för den delen. 18-åringen är en vuxen person. Han är vuxen nog att ha politiska åsikter på Facebook eller tillräckligt klar i skallen för att inte vilja ta emot flyktingar i Vellinge.

Men när det kommer till han enorma kärlek till fotbollen så måste han - enligt en annan fotbollsälskare - tydligen ha ett stort jävla staket som hinder från att begå brott och förstöra något så vackert som ett fullsatt Skånederby.

Läs hela krönikan här.

MALMÖ. Läs Ola Lindholms blogg så förstår du hur det är att bli jagad av medierna. Det säger den 33-årige dansk som attackerade domaren under matchen mellan Danmark och Sverige 2007 till sin "kollega", 18-åringen som attackerade Helsingborgs målvakt Pär Hansson i tisdags.

Det är tidningen Sydsvenskan som låtit "Parkendansken" ge några tips och råd till 18-åringen om hur det är att vara hatad av alla. Det viktigaste rådet är ganska enkelt.

– Han borde inte prata med någon över huvud taget, men om han gör det vill jag säga "gå ut och visa för alla att du är uppriktigt ledsen för det". Prata inte med sensationstidningar, de är de värsta, säger han till tidningen.

 

"Läs Ola Lindholms blogg"

Barnprogramledaren Ola Lindholm har varit ett känt ansikte i teve och tidningar den senaste tiden efter att ha lämnat ett urinprov (som senare visade sig vara positivt för kokain) i samband med en fotbollsmatch.

– Jag vill också säga till honom att läsa Ola Lindholms blogg för att förstå hur det är att bli jagad av medier, säger dansken.

I en längre intervju på Sydsvenskans hemsida säger den 33-årige dansken bland annat att 18-åringen borde be om ursäkt till "i alla fall hela Skåne" samt att han borde respektera att han inte kommer att vara önskvärd i flera år.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.