En av de gripna.
1 av 26
En av de gripna. - Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX
2 av 26
AIK reducerade till 3-2 inna Kristoffer Ottosson satte spiken i kistan med sitt 4-2-mål. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Tumult uppstod utanför Globen innan matchen drog igång.
3 av 26
Tumult uppstod utanför Globen innan matchen drog igång. - Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX
Här för de bort en av de gripna.
4 av 26
Här för de bort en av de gripna. - Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX
En hårt kamp om pucken utkämpades på isen.
5 av 26
En hårt kamp om pucken utkämpades på isen. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
6 av 26
Men Djurgården kom tillbaka i den andra halvleken och såg till att Viktor Fasth inte fick hålla nollan. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Ett Djurgården som helt plötsligt började vinna kampen om pucken.
7 av 26
Ett Djurgården som helt plötsligt började vinna kampen om pucken. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Dif-målvakten Gustaf Wesslau sattes på prov vid flera tillfällen.
8 av 26
Dif-målvakten Gustaf Wesslau sattes på prov vid flera tillfällen. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
En ställd Roger Melin fick det verkligen svårt efter de första 20 minuterna.
9 av 26
En ställd Roger Melin fick det verkligen svårt efter de första 20 minuterna. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Vad kan Hardy Nilsson ha sagt till sina spelare?
10 av 26
Vad kan Hardy Nilsson ha sagt till sina spelare? - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Det var ett annat Djurgården som klev ut på isen i den andra.
11 av 26
Det var ett annat Djurgården som klev ut på isen i den andra. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
12 av 26
Viktor Fasth blev rasande vid ett tillfälle och attackerade Difs Mario Kempe. Han blev utvisad i två minuter. - Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Ett flertal personer fick omhändertas av polisen.
13 av 26
Ett flertal personer fick omhändertas av polisen. - Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX
Polisen fick ingripa innan matchstarten.
14 av 26
Polisen fick ingripa innan matchstarten. - Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX
Hemmalaget satte kvitteringen tidigt i mellanperioden.
15 av 26
Hemmalaget satte kvitteringen tidigt i mellanperioden. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Djurgården trummade vidare och gjorde 2-1 bara minuten senare.
16 av 26
Djurgården trummade vidare och gjorde 2-1 bara minuten senare. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Dif-fansen skriker knappast snälla ord till Fasth.
17 av 26
Dif-fansen skriker knappast snälla ord till Fasth. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Djurgården vann till slut med två måls marginal.
18 av 26
Djurgården vann till slut med två måls marginal. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
19 av 26
Det smällde till rejält när Djurgården tog emot AIK i säsongens första derby. Men till slut kunde Dif ändå kamma hem segern mot ärkerivalen - och se till att de går upp till en tredje plats efter tre spelade matcher. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Målvakterna tackar varandra för en bra match.
20 av 26
Målvakterna tackar varandra för en bra match. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Fredrik Claesson drygade ut till 3-1 bara sekunderna senare.
21 av 26
Fredrik Claesson drygade ut till 3-1 bara sekunderna senare. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Tifokriget: Djurgården visar upp sina färger.
22 av 26
Tifokriget: Djurgården visar upp sina färger. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
23 av 26
AIK började bäst och tog dessutom ledningen i den första perioden genom Robert Rosén. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
24 av 26
AIK dominerade fullständigt i den första perioden och borde kanske ha gjort fler mål. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
Hemmalirarna hyllas av fansen.
25 av 26
Hemmalirarna hyllas av fansen. - Foto: Joel Marklund/BILDBYRÅN
AIK svarade med ett minst lika vackert tifo.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

idag 13:44
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

idag 12:50
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.