Onsdag 8 Dec
Stockholm

Här är helgens matcher ni inte får missa

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Londonderbyn, toppmatcher i Serie A och en avgörande kvalmatch - veckans sporthelg är värd att stanna hemma för.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
... här ser du matcherna

Lördag

Chelsea - Arsenal startar 13.40 och visas i Viasat Fotboll.

Örebro - Helsingborg startar 14.00 och visas i TV4 Sport.

Färjestad - HV71 startar 16.00 och visas i Canal Plus Hockey.

Roma - Milan startar 18.00 och visas i TV11.

Inter - Juventus startar 20.40 och visas i TV4 Sport.

Söndag

Tottenham - Queens Park Rangers startar 17.00 och visas i Viasat Fotboll.

Syrianska - Ängeholm startar 17.15 och visas i TV4 Sport.

Sju matcher, det är all sport du måste följa i helgen. Nyheter24 guidar dig till den perfekta helgen - så att du får tid över till att plocka svamp... Eller vad ni nu gör när det inte är sport på tv.

Lördag

Chelsea - Arsenal, 13.40

Lördagen startar med en stormatch. Fortsätter Arsenals formtopp mot Chelsea? Laget vars tränare André Villas-Boas inte får förlora fler matcher om de ska hänga med Manchesterlagen i toppen. Ett Londonderby där båda lagen kommer satsa offensivt, kan inte sluta på något annat sätt än en målfest.

Örebro - Helsingborg, 14.00

Njut nu - för snart har vi bara Malmö FF kvar i "tävlingsmatcher". Helsingborg gästar Örebro i svenska cupens semifinal, turneringen som ingen bryr sig om... Men pokal som pokal - och det kunde varit värre - det kunde varit Royal League (RIP). 

Färjestads BK - HV 71, 16.00

I hockeyns evighetsserie möts de två hetaste lagen. FBK har återuppstått och nu möter de guldtippade HV71 - en sällsynt "måste-se-match" i vår kära elitserie.

AS Roma - AC Milan, 18.00

Zlatan Ibrahimovic har gjort en hel del vackra mål - och många av dem har kommit mot Roma. På lördagskvällen möts de två lagen som har startat ligan knackigt, i en match där ett oavgjort resultat inte är ett alternativ.

Inter - Juventus, 20.40

Serie A skojar inte på lördag och lägger två dundermatcher på samma dag. Internazionale tar emot "den gamla damen" i en match som kommer (förhoppningsvis) få oss att glömma att allsvenskan är slut. Det har återigen blivit dags för derby d'Italia.

 

Söndag

Tottenham Hotspur - Queens Park Rangers, 17,00

Kommer Adel Taarabt dra i halvtid? Kommer Joey Barton få sitt sedvanliga psykbryt? Kommer Emmanuel Adebayor värma upp i en Arsenal-tröja? Många frågor som måste få ett svar i söndagens londonderby.

Syrianska FC - Ängelholms FF, 17,15

Vi sparar det bästa (nåja) till sist - här bestäms vilket som blir det sista laget i allsvenskan 2012. "Syrianska landslaget" tar emot de skånska bönderna i den sista och direkt avgörande matchen - där laget från superettan leder med 2-1 efter första mötet. Förlängning? Det hoppas Nyheter24 på.

Kommentera
Kopiera länk
Dela