Dagens speltips: City och Warberg

- 19/03/2009, 12:55 -

Fondspel på Manchester City!

Välkommen! Huddinge, Södertälje och Rögle vann utan problem igår och Werder Bremen var en minut ifrån att fixa full pott. Bremen hade 2-0 ledning men tappade till 2-2 på stopptid.

Torsdag väljer jag att fondspela Manchester City till oddset 2,40 trots att man inte behöver vinna i danska Ålborg. Hemmalaget måste däremot gå på chans efter 0-2 borta och då man har tunga skador, inte minst defensivt, så kittlar Citys fina odds.

Smålurigt i övriga matcher i Uefa-cupen idag. I elithockeyn testar jag en liten slant på kryssoddset mellan HV71 och Frölunda. Warberg är en favorit som håller i innebandyn.

Notera att vi drar igång en ny tipstävling på vårt forum som fokuserar på Champions League. Fina priser står på spel och det kostar ingenting att medverka. Bwin står för prisbordet där du bland annat kan vinna en signerad (brassen Kaka) Milan-tröja.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Spelombudsmannen.com har firat 8-årsjubileum i februari 2009 med 13.400 medlemmar! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen - ” the gamblers best friend “

Skrivet av: