Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens speltips: Lazio och Schalke

- 03/03/2009, 13:55 -

Lazio och Schalke har spelvärda cupodds!

Välkommen! Sirius vann men först efter förlängning.

Intressant tisdag där jag väljer att fondspela Schalke 04 i tyska cupen. Mönstrar ett starkt lag mot Mainz som hör hemma en division under. Fondspel även på Chelsea i Premier-matchen mot Portsmouth och Lazio i italienska cupen hemma mot Juventus. Juve har många järn i elden och lägger högre prio på CL och ligan.

Förutom dessa spel tror jag på att Arsenal tar sig samman och vinner. Liverpool vinner hemma och Bristol Rovers känns rätt mot ett skadedrabbat Brighton.

Västerås vinner lätt i bandyn och Sandviken ska vara knapp favorit mot Hammarby men där känns oddset väl lågt.

Notera att vi drar igång en ny tipstävling på vårt forum som fokuserar på Champions League. Fina priser står på spel och det kostar ingenting att medverka. Bwin står för prisbordet där du bland annat kan vinna en signerad (brassen Kaka) Milan-tröja.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Spelombudsmannen.com har firat 8-årsjubileum i februari 2009 med 13.333 medlemmar! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen ” the gamblers best friend “

Skrivet av: