Bosse Hansson och dina vänner – välkomna till 2012.
1 av 4
Bosse Hansson och dina vänner – välkomna till 2012. - Foto: ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX
Perra Johnsson, vad ska du och ditt AIK hitta på?
2 av 4
Perra Johnsson, vad ska du och ditt AIK hitta på? - Foto: Erik Mårtensson/Scanpix
Mike Helber borde sköta om sitt eget istället för att gnälla på alla andra.
3 av 4
Mike Helber borde sköta om sitt eget istället för att gnälla på alla andra. - Foto: Stig Kenne/Scanpix
Vi hyllar alla som var på plats i samband med Oscar Sundhs otäcka olycka.
4 av 4
Vi hyllar alla som var på plats i samband med Oscar Sundhs otäcka olycka. - Foto: Bror Persson / SCANPIX

Veckans avgå: "Gamla grå gubbar med förhistoriska åsikter"

Hylla den som hyllas bör – och resten kan avgå. Så låter det när sportredaktionen sammanfattar veckans händelser.


VECKANS AVGÅ

Nyheter24 sammanfattar sportveckan varje fredag. Sportredaktionen sätter fingret på snackisarna och tycker till om det hetaste.

Håller DU med? Tyck till kommentarsfältet eller mejla oss på sport@nyheter24.se.

Ska någon av oss avgå?

HYLLAS!
Ni som var i Luleå. När en olycka inträffar är det lätt att man tappar besinningen. Skadan på Oscar Sundh chockade alla – men spelare, tränare, publik, domare och sjukvårdspersonal skötte situationen exemplariskt. Vackrast var att Luleåpubliken applåderade och hyllade en spelare oavsett vilket klubbmärke som fanns på bröstet. Ni är veckans hjältar!

AVGÅ!
Mike Helber. Gnäll, gnäll, gnäll. Linköpings starke man lägger näsan i blöt konstant. Oavsett om det gäller hockyens medieutrymme jämfört med fotbollen eller NHL-spelare i elitserien – så är han där. Sköt ditt eget. Det börjar bli tröttsamt.

AVGÅ!
Det gamla journalistgardet. Eller dinosaurierna, som Martin Mutumba uttryckte sig. Bosse Hansson och hans vänner skyller rasistiska ordval på en bortgången tid. Det är dags att vakna upp nu. Det är 2012 – inte 1950. En liten ursäkt hade räckt – men nu står ni kvar där. Som de gamla grå gubbar ni är med era förhistoriska åsikter.  

AVGÅ!
AIK Hockey. Underläge med 3-0 mot Linköping – då ställer sig Christian Sandberg i pausintervjun  och säger: "Jag tycker att vi gör en riktigt, riktigt bra första period". Hade vi varit AIK-fans skulle vi ha varit riktigt förbannade över ett sånt uttalande. Ett lag som hade ena foten i SM-finalen förra säsongen måste ha större ambitioner än så. Förstärk, värva NHL-spelare, byt tränare, gör vad fan som helst. Om ni inte gör något kommer ni att prenumerera på den här punkten. Det här går inte.

/
/
/
AIK
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Succéhästen avled vid världscupfinalen

1 timme sedan

Ett ja och två nej till VM-spel

2 timmar sedan
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Köpte NHL-lag för 10 miljarder – stort intresse

idag 01:52
Flytten av NHL-laget Arizona Coyotes till Salt Lake City kan bli lyckad. Affären på motsvarande 10 miljarder kronor hann knappt avslutas förrän ansökningar om säsongsbiljetter strömmade in. 11 000 av 12 000 platser är redan bokade.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Ludvig Åberg flyger vidare – efter succén i US Masters

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.