I stort sett alla spelare i Indianapolis Colts har rakat sina skallar för att hylla sin tränare.
1 av 4
I stort sett alla spelare i Indianapolis Colts har rakat sina skallar för att hylla sin tränare. - Foto: Faksimil/Twitter@adamshefter
Indianapolis Colts står bakom sina cancersjuka tränare.
2 av 4
Indianapolis Colts står bakom sina cancersjuka tränare. - Foto: Ap
Colts-spelare Vick Ballard stog i förra veckan förra en spektakulär touchdown.
3 av 4
Colts-spelare Vick Ballard stog i förra veckan förra en spektakulär touchdown. - Foto: Ap
Lagets ägare Jim Irsay berättar för pressen om tränarens cancer.
4 av 4
Lagets ägare Jim Irsay berättar för pressen om tränarens cancer. - Foto: Ap

Rakar sina huvuden för att stötta tränaren

När beskedet om att tränaren för Indianapolis Colts fått cancer slöt laget samman. Tillsammans rakade de sina skallar för att stötta sin tränare.


Detta har hänt

Chuck Pagano fick cancer i september 2012. Han kommer att genomgå fyra till sex månaders cellgiftsbehandlingar som redan givit resultat. Den 5:e november fick Pagano beskedet att behandlingarna fungerat och att cancern börjar försvinna. Det är oklart när och om han kommer att kunna återvända till sitt jobb som tränare för Indianapolis Colts.

INDIANAPOLIS. Indianapolis Colts har inlett rent sportsligt inlett säsongen bra. Laget har vunnit fem av åtta matcher och ligger tvåa i sin division. Men internt har laget drabbats av en stor tragedi. 

Tränaren Chuck Pagano fick tidigare i år beskedet att han fått cancer. Han tvingades, på grund av cellgiftsbehandlingen, att lämna sina uppgifter som tränare för Colts.

– Vi måste blicka framåt, vi kommer inte kunna säga att han är botad på fyra till fem år, säger Larry Cripe Cripe, som är Paganos läkare, enligt NFL.com.

"Vi gör det här tillsammans"

Indianapolis spelare är till hundra procent bakom sin tränare. Laget har sedan beskedet om tränarens cancer börjat spela sina matcher under sloganen "Chuckstrong". Inför torsdagens match mot Jacksonville Jaguars har nästan alla spelare rakat sina skallar för att hylla Pagano.

– Pagano har blivit som en far för oss, vi gör det här som en familj, säger Colts-spelaren Adam Vinatieri, i klippet, efter att håret har fallit.

På onsdagen var i stort sett alla spelares skallar rakade och följande bild började cirkulera på internet:

https://twitter.com/AdamSchefter/status/266276933996785664

Nått en vändpunkt

Nu ser det dock ut som att det kan vända för Chuck Pagano, behandlingen har gett resultat men kampen mot cancern är långt ifrån över för Pagano. Det är oklart när han kommer att kunna återvända till sitt jobb som tränare.

I förra veckan var dock Pagano på besök hos sin gamla klubb. Han höll bland annat ett tal för sina spelare inför vinstmatchen mot Miami Dolphins.


NFL
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!