Kevin-Prince Boateng hyllas för sitt agerande i Milan träningsmatch mot Pro Patria.
1 av 4
Kevin-Prince Boateng hyllas för sitt agerande i Milan träningsmatch mot Pro Patria. - Foto: Ap/SCANPIX
Avgå: Alla ni rasister som visar ert fula tryne på fotbollsläktare. Skärp till er eller stanna hemma!
2 av 4
Avgå: Alla ni rasister som visar ert fula tryne på fotbollsläktare. Skärp till er eller stanna hemma! - Foto: Bildbyrån / TimGroothuis
Hur tänkte egentligen Manchester City när de lyckades stava fel på legendarens namn? Skämmes!
3 av 4
Hur tänkte egentligen Manchester City när de lyckades stava fel på legendarens namn? Skämmes! - Foto: Montage: Scanpix/Twitter
Marcus Hellner – sluta gnäll. Fokusera på din egen insats i fortsättningen!
4 av 4
Marcus Hellner – sluta gnäll. Fokusera på din egen insats i fortsättningen! - Foto: ADAM IHSE / SCANPIX

Veckans avgå: "Respektlöst mot en legendar"

Hylla den som hyllas bör – och resten kan avgå. Så här låter det när sportredaktionen sammanfattar veckans händelser.


Veckans avgå

Nyheter24 sammanfattar sportveckan varje fredag. Sportredaktionen sätter fingret på snackisarna och tycker till om det hetaste.

Håller DU med? Tyck till kommentarsfältet eller mejla oss på sport@nyheter24.se.

Ska någon av oss avgå?

HYLLAS!

Sällan har någon varit given på den här platsen som den här veckan. Grattis Kevin-Prince Boateng för din plats. Men egentligen ska vi tacka dig. Tacka dig för att du vågar sätta ner foten och säga nej till rasismen inom fotbollen. Vi på Nyheter24 frågar oss dock om reaktionerna hade varit samma om det inte vore för att Milan spelade en träningsmatch mot lilla Pro Patria? Minns bara Mario Balotelli som hotade med att gå av planen om han fick höra rasistiska glåpord innan EM. Han varnades av Uefa-basen Michel Platini som sa att det inte är "spelaren som bestämmer över situationen". Alla måste samarbeta för att vi ska få bort denna fula sida av fotbollen. 

AVGÅ!

Ja, det här är för givet. Ber om ursäkt för det. Men rasisterna som ropade slagord mot Boateng, Urby EmanuelsonSulley Muntari och M'baye Niang. Vilka är ni? Vad vill ni? Lägg ner era idiotier eller besök aldrig (!) en fotbollsarena igen. 

AVGÅ!

Manchester City förtjänar en plats på avgå-listan – men inte för den anledningen ni tror. Nej, det handlar inte om Mario Balotellis och Roberto Mancinis bråk. Herregud, det piggar ju bara upp. Nej, den här platsen får City för att ha stavat David "The Hoff" Hasselhoff fel när Baywatchstjärnan var på besök och smajlade loss med Sergio Aguero och grabbarna. Respektlöst mot en legendar!

AVGÅ!

Marcus Hellner lägg ner med dina bortförklaringar. Så även landslagsledningen. Oavsett vad ni kommer överens om hit och dit så kan man väl inte lita på att en motståndaråkare från ett annat land, Lukas Bauer den här gången, kommer att ställa upp för dig? Skidåkning i ett individuellt lopp – ja, det blir inte så mycket mer individuellt än så – är en sologren där man kör sitt eget race. Försök med det i fortsättningen istället Hellner. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!