Här är kompotten av veckans avgå.
1 av 2
Här är kompotten av veckans avgå. - Foto: Montage: Faksimil/SCANPIX/BIDBYRÅN
Avgå! Andreas Jämtin. Vem är du?
2 av 2
Avgå! Andreas Jämtin. Vem är du? - Foto: Mikael Fritzon / SCANPIX

Veckans avgå: "Det är något sektliknande"

Hylla den som hyllas ska – och resten kan avgå. Så här låter det när sportredaktionen sammanfattar veckans händelser.


Veckans avgå

Nyheter24 sammanfattar sportveckan varje fredag. Sportredaktionen sätter fingret på snackisarna och tycker till om det hetaste.

Håller DU med? Tyck till kommentarsfältet eller mejla oss på sport@nyheter24.se.

Ska någon av oss avgå?

HYLLA!

"Den fina restaurangen" i Udine". Att fela är mänskligt och alla ska ha rätt till en andra chans. Därför tycker vi på Nyheter24 det är fint av restaurangen som nästan tog livet av Mathias Ranégie att erkänna sitt fel och erbjuda honom gratis mat för resten av livet. Låt säga om han går till Napoli nästa säsong – kvarstår det erbjudandet då tro?

http://nyheter24.se/sport/fotboll/italien/736007-var-nara-doden-far-nu-gratis-mat-resten-av-livet

AVGÅ!

Andreas Jämtin. Han har gång efter annan visat att han är en ganska löjlig idrottsman. Han hamnar ofta i dispyter som många gånger känns konstgjorda och uppgjorda. Hans agerande i HV71:s 4–7-förlust mot Färjestad styrker tesen ytterligare. Jämtin har hockeymentaliteten upphöjt till hundra. Det har Per Ledin också men han kommer undan på något charmigt norrländskt sätt. 


AVGÅ!

Dagiset Ruselökka i Norge. Att vara ett fan. Att vara en supporter. Det ska vara något vackert (eller tragiskt anser nog vissa). Man ska inte bli intvingad och hjärntvättad in i det. Därför är det oerhört sjukt och något sektliknande när ett dagis tvingar sina barn att hålla på Arsenal

 

AVGÅ!

Ge fan i domarna. I december dog en holländsk domare efter att ha blivit misshandlad av tre pojkar mellan 15 och 16 år. I veckan blev två chilenska domare attackerade av både supportrar och spelare. Den ene fick flera tänder utslagna och den andre var knappt vid medvetande när de väl slutade slå och sparka på honom. Vad är det för fel på folk?

 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kittel vinner världscupfinalen – favoriten diskad

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.