Sportens avgå-lista är här igen.
1 av 5
Sportens avgå-lista är här igen. - Foto: Foto: SCANPIX/FAKSIMIL/TWITTER
Lisa Nordén hyllas för att trots allt vara bäst i sin idrott.
2 av 5
Lisa Nordén hyllas för att trots allt vara bäst i sin idrott. - Foto: CLAUDIO BRESCIANI / SCANPIX
Engelsmannen Paul McCabe SKA avgå efter sitt fruktansvärda hån mot Manchester United och flygolyckan som laget drabbades av 1958.
3 av 5
Engelsmannen Paul McCabe SKA avgå efter sitt fruktansvärda hån mot Manchester United och flygolyckan som laget drabbades av 1958. - Foto: Faksimil/Twitter.com
AVGÅ, fler ord överflödiga.
4 av 5
AVGÅ, fler ord överflödiga. - Foto: Ap/SCANPIX
Svennis själv har väl samlat ihop tillräckligt med minuspoäng på karmakontot att han själv kan avgå – men i det här fallet är det faktiskt 1860 München som bör göra det. Man TROR inte att man har anställt en tränare.
5 av 5
Svennis själv har väl samlat ihop tillräckligt med minuspoäng på karmakontot att han själv kan avgå – men i det här fallet är det faktiskt 1860 München som bör göra det. Man TROR inte att man har anställt en tränare. - Foto: PONTUS LINDAHL/SCANPIX

Veckans avgå: "Armstrong mer bränd än Tiger Woods"

Hylla den som hyllas ska – och resten kan avgå. Så här låter det när sportredaktionen sammanfattar veckans händelser.


Veckans avgå

Nyheter24 sammanfattar sportveckan varje fredag. Sportredaktionen sätter fingret på snackisarna och tycker till om det hetaste.

Håller DU med? Tyck till kommentarsfältet eller mejla oss på sport@nyheter24.se.

Ska någon av oss avgå?

HYLLA!

Vi på Nyheter24 fokuserar sällan på de mindre sporterna. Och egentligen tyckte vi nog att Zlatan Ibrahimovic hade förtjänat Jerringpriset. Men Lisa Nordén är trots allt värd sin lilla hyllning. Visst, hon sysslar med en sport med totalt 53 (?) aktiva idrottare i hela världen. Men hon vann ju nästan OS-guld och kammade till slut hem ett VM-guld. Hon är uppenbarligen bäst av alla i sin sport i alla fall. 

AVGÅ!

Paul McCabe. Engelsmannen och Liverpool-supportern McCabe borde skämmas. I all sin bitterhet efter Liverpools 1–2-förlust mot Manchester United tatuerade han in "München 58" på ena rumphalvan och twittrade ut det för hela världen att se med texten (översatt): "Tror att hatet tog det bästa ur mig i går". Syftet med tatuering var ju naturligtvis ett hån mot den flygolycka som drabbade Manchester Uniteds talangfulla lag 1958. Osmakligt och ren idioti! Han förstod det förhoppningsvis själv och tog bort sitt twitterkonto – men tatueringen får han leva med resten av sitt liv. 

AVGÅ!

Lance "Jag dopade mig aldrig" Armstrong. Det är svårt att inte ha med honom på den här listan en vecka som denna. En av världens absolut mest överlägsna idrottarna någonsin erkände att han dopade sig under hela sin karriär. Det är utan konkurrens den största dopningsskandalen som vi har sett. Saken blir ju inte bättre av att han stämde tidningar som anklagade honom för doping under karriären. Armstrong är mer bränd i idrottsvärlden än Tiger Woods. Grattis Lance!

AVGÅ!

1860 München. Du ska inte ropa hej förrän du har hoppat över bäcken. Ledningen i 1860 München skrek "HEJ" med en megafon när de offentliggjorde att Sven-Göran "Svennis" Eriksson skulle bli tränare för det tyska division 2-laget i veckan. Han var ju aldrig klar vilket han själv berättade. Men med tanke på Svennis senaste resultat i sina lag så kanske det är 1860 München som i slutändan ska skatta sig lyckliga.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/