Här är tatueringen som har fått engelsmännen att rasa.
Här är tatueringen som har fått engelsmännen att rasa. - Foto: Faksimil/Twitter.com

Se rumptatueringen som hånar Uniteds dödsolycka

Om du ska tatuera dig på fyllan, rista då inte in "München 58" på rumpan. Det har den oaktsamme Liverpool-supportern Paul McCabe lärt sig nu.


LIVERPOOL. Rivaliteten och hatet mellan Manchester Uniteds och Liverpools spelare och fans har varit enorm i flera decennier nu. Men ibland kan det gå till överdrift och bli otäckt.

Efter Liverpools förlustmatch mot United i söndags gick Paul McCabe, med alias Paul_LFC5 på twitter, alldeles för långt. Man kan ju anta att Liverpool-fanet söp sig full, gick till en tatueringsstudio och gjorde en tatuering han kommer att ångra för resten av livet.

Han skriver alltså: "Tror att hatet tog det bästa ur mig i går".

Gaddningen syftar på den flygkrasch som Manchester Uniteds talangfulla lag var med om i München 1958. 23 av 38 passagerare dog varav åtta spelade i Manchester United. 

McCabes tweet fick supportrar från båda lagen att rasa. Han har till och med stängt ner sitt twitterkonto på grund av trycket från arga fans.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

Ryska fäktare nobbar OS-kval

2 timmar sedan
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

2 timmar sedan
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

idag 14:42
Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

idag 14:28
Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.