Fredag 25 Jun
Stockholm

Veckans Avgå: "Jag hade sparkat hårdare"

De här är med på veckans Avgå-lista.
1 av 4
De här är med på veckans Avgå-lista. Foto: SCANPIX/Faksimil
De som än anmälde Martin Lundberg och Marcus Nilson för misshandel – gör inte om det. Det är bara fel.
2 av 4
De som än anmälde Martin Lundberg och Marcus Nilson för misshandel – gör inte om det. Det är bara fel. Foto: SCANPIX SWEDEN
Eden Hazard ska hyllas och bollkallen dissas.
3 av 4
Eden Hazard ska hyllas och bollkallen dissas. Foto: Faksimil/Youtube
Sexannonser – är inte det lite ute?
4 av 4
Sexannonser – är inte det lite ute?. Foto: SCANPIX / Faksimil

Hylla den som hyllas ska – och resten kan avgå. Så här låter det när sportredaktionen sammanfattar veckans händelser.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Veckans avgå

Nyheter24 sammanfattar sportveckan varje fredag. Sportredaktionen sätter fingret på snackisarna och tycker till om det hetaste.

Håller DU med? Tyck till kommentarsfältet eller mejla oss på sport@nyheter24.se.

Ska någon av oss avgå?

HYLLA!

Eden Hazard. Rent hypotetiskt. Hade jag spelat i Premier League. Hade jag spelat för att ta mitt lag till en cupfinal. Ja, då hade jag också försökt att plocka åt mig bollen av en idiotisk bollkalle som försöker maska tid till sitt lag. Helt rätt Hazard. Jag hade sparkat hårdare. Man behöver väl inte ens tillägga att sparken uppenbarligen var ämnad för att träffa bollen?

AVGÅ!

Charlie "Bollkalle" Morgan. Vem tror du att du är? Aston Villa-spelaren Matt Lowton berättade i efterspelet att Neil Warnock utbildade honom och alla bollkallar till att maska i Sheffield United – men det är inte ursäkt nog. Det Morgan gjorde får honom inte att förtjäna över 100 000 följare på twitter – fler än vad Swansea själva har

AVGÅ!

Ravens-fanet i Baltimore. Har vi inte kommit längre än att försöka byta oss till tjänster i egenskap av sex – även om det är ett skämt?

AVGÅ!

Polisen i Västerbotten. Vem eller vilka det än var som anmälde bråket mellan Martin Lundberg och Marcus Nilson matchen mellan Skellefteå och HV71 – skärp dig nu. Personligen tycker jag att ishockeyspelares behov av att hävda sig och att tuppa upp sig är bland det mest löjliga jag vet – och då är jag ändå ett hockeyfan. 

Men om rättsväsendet skulle börja lägga sig i enskilda händelser inom sporten där det är hen mot hen, där devisen har man gett sig in i leken får man leka tåla gäller, tappar hela systemet trovärdighet. Hur ska då kampsporter eller lagsporter överhuvudtaget vara möjliga att utöva?

Kommentera
Kopiera länk
Dela