LeBron James var imponerad över tatueringen och la ut en bild på Instagram.
1 av 3
LeBron James var imponerad över tatueringen och la ut en bild på Instagram. - Foto: AP/TT
Han har bland annat vunnit två OS-guld med USA.
2 av 3
Han har bland annat vunnit två OS-guld med USA. - Foto: Bildbyrån
Han har också vunnit NBA två gånger med Miami Heat.
3 av 3
Han har också vunnit NBA två gånger med Miami Heat. - Foto: Bildbyrån/Niklas Larsson

Tatueringshyllningen nådde fram – fick ta kort med NBA-stjärnan

Det finns olika sätt man kan hylla sin idol på. Den här mannen valde att tatuera in sin favoritspelare över hela ryggen.


USA. Michael Arevalo kan mycket väl vara NBA-stjärnan LeBron James största fan. Han är så pass hängiven att han har gjort en massiv LeBron James-tatuering över ryggen.

– Jag ville bara göra något galet för att hylla honom på något sätt. Min flickvän var först väldigt emot det, men hon vet att det är min kropp och det handlar trots allt om att göra det som gör en själv lycklig, säger han till Mashable.

Träffade stjärnan

Arevalo är en stor Miami Heat-supporter och blev ett fan av LeBron James redan under hans high school-tid. Arevalo och hans flickvän reste iväg till Miami för att bland annat kolla på några Miami Heat-matcher och besökte också The Juice Stop, en juicebar ägd av LeBron James fru Savannah Brinson.

Osannolikt nog var LeBron James på plats med sina barn när de kom dit, skriver Mashable.

"LeBron, du måste se det här"

– Jag försökte gå fram till honom, men hans tränare sa att han ville vara ifred med sina barn. Det var okej, men sedan visade jag min tatuering för en av servitriserna. Servitrisen visade den för hans tränare och tränaren sa 'LeBron, du måste se det här'", berättar han.

LeBron James ska ha varit imponerad över tatueringen och la ut en bild på de två tillsammans på Instagram.

Tatueringen kostade 9 500 kronor och Arevalo planerar att tatuera in LeBron James alla titelringar under tatueringen när basketstjärnans karriär är avslutad.

/
/
NBA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!