Stockholm

Här förvandlas NBA-spelarna till Mount Rushmore – i en frisyr

Originalet Mount Rushmore i USA.
Originalet Mount Rushmore i USA. Foto: TT/AP

Trots att man har kort hår kan man skapa kreativa frisyrer. Vad sägs om att få fram ansiktena på kända NBA-spelare i bakhuvudet?


Läs mer
Kawhi Leonards stora händer

Nyheter24 har tidigare skrivit om Kawhi Leonard, som är ett av ansiktena, på grund av hans ovanligt stora händer.

Det finns supportrar som hyllar sina lag eller favoritspelare på särskilt kreativa sätt. Frisören Joe Barajas i San Antonio har som specialitet att skapa frisyrer som föreställer ansikten på kända NBA-spelare.

Hans senaste verk är att han klippte en frisyr som han kallar för "Mount Spursmore" på sin kompis Mike BazanI bakhuvudet på den friserade ser man ansiktena av San Antonio Spurs-spelarna Tony Parker, Tim Duncan, Manu Ginobili och Kawhi Leonard.

– Jag kom på idén och berättade för honom att jag har velat göra det. Mount Rushmore, men med Spurs. Han ska på en match och bad mig göra det, så vi fixade det. Jag utmanar alltid mig själv att göra något som skiljer mig från andra frisörer, säger Barjas till Mysanantonio.com.


Barajas har tidigare även gjort en frisyr föreställande Michael Jordan. Klippet där han visar upp frisyren har fått mer än 800 000 visningar på Youtube.


Han gjorde även en frisyr som föreställde Matt Bonner på en ung supporter, vilket fick både positiv och negativ uppmärksamhet. Skolan som den unge supportern gick på bestämde sig för att stänga av eleven under en dag på grund av den unika frisyren.

Det fick viss medial uppmärksamhet och slutade med att eleven fick träffa spelaren i egen hög person. Se den frisyren i bildspelet.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.