Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är de senaste namnen klara för Mästarnas mästare

1 av 4

Adam Ihse / TT NYHETSBYRÅN

2 av 4

Darko Bandic / TT

3 av 4

CHRISTINE OLSSON / SCANPIX / TT

4 av 4

TT NYHETSBYRÅN

Sport | 11/08/2015 13:20

Äkta makar möter varandra.

Fyra nya namn är klara för nästa säsong av SVT:s populära program Mästarnas mästare, avslöjar SVT. De senaste som bekräftats är Björn Ferry, skidskytte, Heidi Andersson, armbrytning, Hanna Marklund, fotboll och Anders Eriksson, enduro.


Hanna Marklund. Bildkälla: TT Bild

Det gifta paret Ferry och Andersson får alltså tävla mot varandra. Det kan bli lite psykningar, uppger Ferry för SVT.

– Haha ja det kan det verkligen bli, vi kommer ju att tävla mot varandra. Vi är rätt tävlingsinriktade båda två. Jag är ju en sådan som gärna avdramatiserar allt tills när det väl gäller, då gör man sitt bästa. Jag vill inte ta det så allvarligt men jag tror nog att Heidi tar det lite mer seriöst.

Han fortsätter:

– Jag har ju hållit på med en idrott i rampljuset, jag har ju ett OS-guld och blev hjälte och så då, men Heidi har ju egentligen vunnit i en större sport än skidskytte även fast den inte är så stor i Sverige. Även om många ändå vet vad hon gör så är det ändå kul att hon får visa vad hon har gjort innan.


Heidi Andersson. Bildkälla: TT Bild

Sedan tidigare är innebandyspelaren Niklas Jihde, bordtennisspelaren Jörgen Persson, orienteraren Karolina Højsgaard och jockeyn Inez Karlsson.