Gråtande Ronda Rousey berättar om sina självmordstankar

- 16/02/2016, 23:11
Börjar gråta när hon berättar om tankarna efter förlusten.
1 av 3

Börjar gråta när hon berättar om tankarna efter förlusten.

TT Bild/Twitter

Ville först inte leva längre.
2 av 3

Ville först inte leva längre.

TT Bild

Men nu har hon återhämtat sig och är redo för revansch.
3 av 3

Men nu har hon återhämtat sig och är redo för revansch.

Här talar hon ut om tankarna efter hennes första förlust i karriären.

För första gången sedan MMA-stjärnan Ronda Rousey förlorade mot Holly Holm öppnar hon upp sig om tankarna efter förlusten.

Matchen, som var i höstas, slutade med att Holly gav Ronda en huvudspark som gjorde att hon blev medvetslös. Dessutom blev det den första förlusten i MMA-stjärnans karriär, skriver Fox Sports.

I The Ellen DeGeneres Show berättar hon om tankarna efter förlusten och kämpar mot tårarna medan hon berättar om självmordstankarna hon fick. För vem skulle hon vara nu om hon inte är en av världens mest främsta idrottare, tänkte hon.

– Jag bokstavligen satt och tänkte på att ta livet av mig exakt den stunden, säger hon i tv-showen.

Det var en mycket smärtsam stund menar Ronda. Som tur var hennes pojkvän Travis Browne där. När hon såg honom påmindes hon om att hon har mycket mer att leva för – även om hon inte längre är obesegrad eller UFC-mästare.

– För att vara ärlig, jag tittade upp och såg min man Travis stå där och jag tänkte att jag måste få barn med honom. Jag måste överleva, så var det verkligen.

Dagen efter matchen började Ronda återhämta sig och hon började se framåt igen.

– Jag började fundera på varför det här hände och varför behövde det ske på det här sättet?

Hur hemsk förlusten än var så lovar Ronda att återvända nästa år och slåss för att vinna tillbaka det som en gång var hennes. Och även om hon inte har noll förluster längre så menar hon att vara obesegrad betyder mer än statistik.

– Jag tror verkligen fortfarande att jag är obesegrad eftersom det är ett val att besegras, alla har förluster i sitt liv men jag väljer att alltid vara obesegrad.

Nu vill hon dock inget hellre än att hämnas på Holly för förlusten.

– Så klart jag vill slåss mot Holly, jag vill slå henne och göra allt bra igen, jag vlll vara den som slår henne, säger hon i The Ellen DeGeneres Show enligt Fox Sports.