Svenska Samuels träningsvideo gör succé – nu är han på väg till Hollywood

Träningsvideon har setts över en miljon gånger, nu trillar erbjudanden från Hollywood in.


Samuel Ericsson, 23, från Linköping har den senaste tiden gjort succé på Facebook med sin träningsvideo. I videon visar han en kombination mellan styrketräning och kampsport och den är riktigt imponerande.

Det är också många som har imponerats av videon som har över en miljon spelningar.

– Till en början var jag i extas, det var ett adrenalinpåslag för varje visning, berättar Samuel för Nyheter24.

Samuel berättar att det känns mäktigt att så många människor runt om i världen har sett hans video, och det har gett sina resultat.

– Folk från olika länder mejlar mig. Snart ska jag åka till Hong Kong och Hollywood för att koreografera fightingscener i filmer och eventuellt spela roller i filmerna, säger Samuel.

Samuel trodde aldrig att hans video skulle bli så stor och tror att det beror på att hans video är annorlunda.

– Träningen har nu tagit mig till en annan bransch.

Nu fokuserar Samuel endast på seminarier och självförsvarskurser på hemmaplan, innan jobbade han som instruktör och har utbildat över 200 män och kvinnor i självförsvar, bland annat poliser.

Om du vill se fler av Samuels klipp kan du gå in på hans Instagram eller Facebooksida.

En annan som inspirerat med sin träningsvideo är Nana som äger gymmet i sin hijab och den här snubben som har den sjukaste spänsten vi sett.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

Nylander "en möjlighet" nästa match

2 timmar sedan
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL: