Onsdag 8 Dec
Stockholm

Se bilderna från Lindelöfs superlyxiga semester på "vuxenhotellet"

Sveriges stjärnspelare vilar upp sig ordentligt tillsammans med flickvännen Maja Nilsson efter en hård säsong. Se bilderna från lyxsemestern.

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter alla rykten och diskussioner blev det till slut klart att Victor Nilsson Lindelöf kommer tillhöra Manchester United från och med nästa säsong. Sedan affären gick i hamn har den svenska stjärnbacken sett till att njuta av sin ledighet.

I helgen var Lindelöf tillsammans med sin flickvän Maja Nilsson på sin gamla kollega Patrik Carlgrens bröllop som gifte sig tillsammans med Charlotte Frithiofsson. Vi passar även på att hälsa grattis till turturduvorna!

Efter bröllopet bar det av till paradisön Maldiverna där paret befinner sig just nu. Lindelöf som redan förra året fick en löneökning med 1650% i Benfica, lär knappast förhandlat sämre löneavtal till sin nya klubbadress. Paret färdades givetvis i första klass till Maldiverna för att maximera semestern.

Paret håller hus vid Hurawalhi Resort och det ungefärliga priset för en svit på hotellet ligger på ungefär 7000 kr/natt. Här kan ni läsa mer om hotellet. 

Lyxresorten Hurawalhi ligger på Maldiverna i Indiska oceanen strax väster om Sri Lanka. Resorten består av 90 stycken villor, samtliga placerade i vattenbrynet och kan endast nås via ett sjöflygplan.

Bildkälla: Instagram

På den lilla ön finns en undervattensrestaurang, spa, tennisbanor, gym och möjlighet att utöva olika vattensporter. En fullstor fotbollsplan finns också att tillgå om landslagsbacken skulle vilja träna lite extra inför hösten i Manchester United.

Bildkälla: Instagram


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Är VNL Sveriges bästa fotbollsspelare?
Tack för din röst!
Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela