Se Paul Pogba möta amatörer i en ny sport

Pogba har tidigare stänkt in kassar i toppligorna. Fotbollspelare brukar vara bra på många sporter, men är basket verkligen en sport för Pogba?


Det har nog inte undgått någon fotbollssupporter från den röda delen av Manchester att världens dyraste fotbollsspelare Paul Pogba är på varumärkesbyggande-turné i Kina.

Han har "dabat" på Kinesiska muren, dansat vid Yangtze floden, umgåtts med världens bäst betalda fotbollsspelare Carlos Tevez och nu har han även spelat basket

Men vad är det för personer han spelar mot? Känns inte motståndet l lite väl enkelt?

Titta och avgör själv på videon ovan.

/
/
/
/
/
/
Hade du vunnit mot Paul Pogba i basket?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Allt om Siri Benjegård: Ålder, familj och bordtennis-talangen

Längdskidåkarens avslöjande: "Alla ligger med alla"

Kärleken spirar inom längdskidåkningen. I en intervju avslöjar nu poddprofilerna och längdskidåkarna James Clugnet och Mika Vermeulen om en chockernade upptäckt efter OS 2018.

Nytt avtal mellan hockeyettan och förbundet

1 timme sedan
Svenska Ishockeyförbundet och ligaorganisationen hockeyettan har tecknat ett nytt samarbetsavtal som gäller över säsongen 2029/2030.

Poromaa tillbaka efter sjukdom

1 timme sedan
Det svenska längdlandslaget ska åka femmil i Holmenkollen i helgen. Då är William Poromaa tillbaka efter en sjukdom som stoppade honom i Lahtis i Finland.

Polisutredning mot MFF-stjärnan läggs ner

2 timmar sedan
Malmö FF:s Martin Olsson polisanmäldes för att ha slagit Varbergs Robin Tranberg i ansiktet i söndagens cupmatch mellan lagen, men nu rapporterar Expressen att utredningen har lagts ner.

Blackstenius: "Fått kämpa med självförtroendet"

3 timmar sedan
Stina Blackstenius har numera stenhård konkurrens om speltiden i Arsenal. Anledningen stavas Alessia Russo. Jag har väl ibland fått kämpa med självförtroendet, säger Blackstenius till podcasten Fotbollsmorgon.