Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så här är vi inte vana att se Rio Ferdinand – vilken förvandling

- 28/06/2017, 15:20 -
Rio har blivit Super-Rio, det ligger ett par gym timmar bakom.
1 av 3

Rio har blivit Super-Rio, det ligger ett par gym timmar bakom.

TT

Rio Ferdinand vad en kugge i Sir Alex Fergusons gamla United.
2 av 3

Rio Ferdinand vad en kugge i Sir Alex Fergusons gamla United.

TT

Men hallåååå! Vad är det där för kropp?
3 av 3

Men hallåååå! Vad är det där för kropp?

Instgram @rioferdy5

Tidigare Manchester United-backen har efter karriären hittat en ny hobby och det märks verkligen vad han har sysslar med.

Fotbollsstjärnan Rio Ferdinand lade år 2015 skorna på hyllan efter en lång och framgångsrik karriär i Manchester United och ett slutår i Queens Park Rangers. Mittbacken var känd för sin tuffa spelstil på planen och delade ofta ut tacklingar till höger och vänster, men så här har vi aldrig sett Rio innan. 

På hans privata Instagram delar han nu med sig av sin nya superkropp. Igår laddade han upp en stenhård träningsvideo när han kämpar i en brottningsutmaning mot ex-rugby-stjärnan Mel Deane, skriver Mirror.

Trots hans nya superkropp segrar Deane i utmaningen.

Den tidigare Manchester United-försvararen är inte blyg med att ladda upp fitnessbilder och videos, men det kanske man förstår med den kroppen han har skaffat sig. Sedan han pensionerade sig från fotbollen har träning och fitness stått på schemat och tittar man på hans bilder förstår man varför. 

View this post on Instagram

Lifestyle Workout Plan coming soon... 💪🏽

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

Rio passar även på att skicka en motivationshälsning till det engelska rugbylaget som är på Nya Zeeland och spelar World Cup med en träningsvideo. 


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du lika vältränad som Rio?