Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fotbollsstjärnan bröt ihop när han tog farväl av 6-åriga Bradley

Sport | 14/07/2017 15:54

Under fredagen hölls Bradley Lowerys begravning, den cancersjuke pojken berörde hela fotbollsvärlden inklusive vännen Jermain Defoe.

Hela fotbollsvärlden har inspirerats och berörts av den cancersjuke 6-årige pojken Bradley Lowery. Idag begravdes pojken i hans hemby County Durham, längst med gatorna i Blackhall Colliery samlades tusentals människor för att ta farväl av Bradley. 

Pojken var en stor supporter av det brittiska fotbollslaget Sunderland, gatorna fylldes med fotbollströjor med trycket "Lowery" även mängder med utkläda superhjältar syntes till. Bradley var nämligen väldigt förtjust i superhjältar och framför allt Batman, Spiderman och Captain America, skriver Daily Mail.

Bildkälla: Twitter

Bradleys mamma Gemma Lowery läste en dikt som innehöll meningen: "Vi kommer att träffas igen – vår superhjälte där uppe i himlen"

Bradleys kamp mot cancern har berört fotbollsfans runt om hela världen, även fotbollsspelare har tagit pojken till sina hjärtan. Den förre Sunderland-anfallaren Jermain Defoe blev nära vän med Bradley och var bland annat med på hans 6-årskalas.

Jermain Defoe var väldigt emotionell och klev gråtandes ut från den katolska kyrkan St Joseph iförd en engelsk landslagströja med texten "Bradley" och nummer 6. Även fotbollsstjärnorna John O'Shea, Lee Cattermole, Vito Mannone och förre tränaren David Moyes var på plats för att hedra pojken. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.