Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kennedy Bakircioglu: ”Det finns ett derbyspöke”

- 23/09/2017, 12:05 -

Årets sista Stockholms derby är runt hörnet och Studio Allsvenskan har kollat hur Hammarbyspelarna känner för söndagens glödheta match.

Det har nog inte undgått någon som följer Allsvenskan att Djurgården har haft stora problem med att just vinna derbyn. Hammarby har senaste åren stått för ett par riktigt fina vändningar mot Djurgården på Tele2 Arena.
Det råder inget tvivel om att Hammarbyspelarna har stort självförtroende efter deras senaste vinst mot IFK Göteborg. När Nyheter24:s fotbollsprogram Studio Allsvenskan tog en pratstund med Hammarbys ikon Kennedy Bakircioglu så medger han att det är uppenbart att det är någonting som spökar för Djurgården. 

Djurgården står som dem oftast gör inför derbyna, som favoriter. Men vem vet, derbykungen av Stockholm är fortfarande vid namnet Rômulo och det går inte en dag utan att Djurgårdarna blir påminda av hans derbyinsatser.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Vinner Hammarby på söndag?