Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bosse Andersson: "Min förhoppning är att Elliot Käck förlänger"

- 06/11/2017, 12:10 -

TT

Nyheter24 hörde av sig till en belåten Bosse Andersson för att diskutera kontraktssituationen med Djurgårdens vänsterback Elliot Käck.

Igår blev det klart att Djurgårdens IF säkrade tredjeplatsen och kommer därmed spela i Europa League nästa säsong. Efter matchen firades det vilt bland ledare, spelare och supportrar på Guldfågeln Arena.

Festen fortsatte dock ända vägen hem till Stockholm enligt Bosse Andersson,

– Vi tog bussen upp efter matchen och sen avslutade vi alla spelarna och ledarna med en middag på Sturehof, säger sportchefen Bosse Andersson till Nyheter24.

Nu är säsongen färdigspelad och en fråga som återstår för många Djurgårdare är vad som kommer hända med Elliot Käck till nästa säsong.

– Med Elliot har vi en dialog med givetvis, han har gjort en fantastisk säsong och spelat varje sekund. Denna diskussion kommer nog intensifieras den närmsta veckan här, men min förhoppning är att han spelar i Djurgården nästa säsong, säger Bosse Andersson.

Gillar du Allsvenskan och allt som cirkulerar världens bästa liga? Lyssna då på Nyheter24:s nya podcast Studio Allsvenskan.

Vill ni se Elliot Käck i Djurgården nästa säsong?