Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Daniel Kindberg: "Malmö betalar aldrig det vi vill ha för Ken Sema"

- 09/11/2017, 09:13 -

TT

Igår kom nyheten att Malmö FF nu jagar Ken Sema till nästa säsong. Det skjuter Daniel Kindberg ner när Nyheter24 kontaktade honom.

Allsvenskan må vara över, men Silly season är i full gång. Igår kom det ut att Malmö FF vill förstärka med en ny ytter till nästa säsong och det sägs att det är Östersunds och Svenska landslagsspelaren Ken Sema som dem är efter, enligt fotbollskanalen.

Nyheter24 hörde därför av sig till Östersunds ordförande Daniel Kindberg för att få en kommentar om dem kommer sälja Ken Sema till Malmö. Svaret vi fick var väldigt tydligt och även lite hånfullt.

–Hahaha, de betalar aldrig det vi vill ha. Att det är Malmö spelar ingen roll, för jag tror inte Sema till gå dit, sa Daniel Kindberg till Nyheter24.

Tidigare i veckan gästade Daniel Kindberg Studio Allsvenskan. Där berättade han att han kommer hålla hårt i sina spelare och satsar nu för fullt på att ta sig till Europa League 32:a dels final i februari. 

– Vi tackade nej på ett bud redan i höstas på 26 miljoner på Saman Ghoddos, sa Daniel Kindberg i Studio Allsvenskan.

Lyssna på hela avsnittet här där Daniel Kindberg gästar.

Borde Östersund sälja Ken Sema till Malmö FF