Landar Sebastian Larsson i AIK?
Sebastian Larsson kan vara påväg till AIK i sommar - Foto: TT/Montage

Silly Season: "AIK är inte nya Real Blåvitt"

Transferfönstret har inte stängt ännu men några allsvenska klubbar har redan lyckats få in bra värvningar. Bland annat har Djurgården lyckats värva spelare från Premier League samtidigt som PL-bekante Sebastian Larsson ryktas till AIK i sommar.


Studio Allsvenskan är tillbaka med ett nytt silly season-avsnitt! Denna veckan sitter den ständige programledaren Marcus Birro och diskuterar de allsvenska klubbarnas klara och potentiella transfers tillsammans med chefredaktör Henrik Eriksson samt sportreportrarna Philip De Giorgio och Konrad Blomström. 

Det har varit många rykten kring de Allsvenska klubbarna den senaste tiden och i veckans Studio Allsvenskan diskuteras inte enbart de mest aktiva klubbarna utan istället alla. Några av ryktena som diskuteras är Nabil Bahoui till AIK och Pontus Wernbloom till IFK Göteborg. Utöver silly season diskuteras klubbarnas första träningsmatcher.

Allsvenskan blir allt hetare och numera verkar ingen svensk landslagsspelare som omöjlig att få tillbaka efter deras Europa-äventyr. Allt detta och mycket mer i det senaste avsnittet av Studio Allsvenskans silly season-avsnitt.

I spelaren ovan kan du se avsnittet i sin helhet och här kan du lyssna på det som podcast.

AIK
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Landar Sebastian Larsson i AIK?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Arsenals Lina Hurtig missar resten av säsongen

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

Henrik von Eckermann leder världscupfinalen inför lördagens avgörande. Det är inte det minsta överraskande. Däremot att Peder Fredricson är hack i häl – på en 18-åring som är i något av sitt livs form.

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

2 timmar sedan
Säsongens stora mål: Försvara OS-guldet i Paris. På vägen dit väljer Armand Duplantis bort Oslo för Ostrava – och börjar säsongen i Xiamen. Det är första gången som jag tävlar i Kina, det är supercoolt och arenan känns overklig, säger stjärnan inför Diamond League-premiären.

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

2 timmar sedan
Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

3 timmar sedan
Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

3 timmar sedan
Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.