Onsdag 30 Nov
Stockholm

Silly Season: "AIK är inte nya Real Blåvitt"

Landar Sebastian Larsson i AIK?
Sebastian Larsson kan vara påväg till AIK i sommar. Foto: TT/Montage

Transferfönstret har inte stängt ännu men några allsvenska klubbar har redan lyckats få in bra värvningar. Bland annat har Djurgården lyckats värva spelare från Premier League samtidigt som PL-bekante Sebastian Larsson ryktas till AIK i sommar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett nytt silly season-avsnitt! Denna veckan sitter den ständige programledaren Marcus Birro och diskuterar de allsvenska klubbarnas klara och potentiella transfers tillsammans med chefredaktör Henrik Eriksson samt sportreportrarna Philip De Giorgio och Konrad Blomström. 

Det har varit många rykten kring de Allsvenska klubbarna den senaste tiden och i veckans Studio Allsvenskan diskuteras inte enbart de mest aktiva klubbarna utan istället alla. Några av ryktena som diskuteras är Nabil Bahoui till AIK och Pontus Wernbloom till IFK Göteborg. Utöver silly season diskuteras klubbarnas första träningsmatcher.

Allsvenskan blir allt hetare och numera verkar ingen svensk landslagsspelare som omöjlig att få tillbaka efter deras Europa-äventyr. Allt detta och mycket mer i det senaste avsnittet av Studio Allsvenskans silly season-avsnitt.

I spelaren ovan kan du se avsnittet i sin helhet och här kan du lyssna på det som podcast.

Landar Sebastian Larsson i AIK?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.