Torsdag 11 Aug
Stockholm

Managern Jens Gustafsson: "Norrköpings vinterfönster är 5 plus”

Jens Gustafsson är nöjd med nyförvärven 2017
Jens Gustafsson var denna veckan gäst i Studio Allsvenskan och hade en hel del att berätta om vinterfönstret som han menar är 5 plus. Foto: TT/Montage

Tidigare säsonger har det varit lite av en spelarflykt från IFK Norrköping där stjärnor som Sebastian Andersson och Niclas Eliasson lämnat klubben för Tyskland respektive England. Det pågående vinterfönstret är däremot över förväntningarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I veckans andra avsnittet av Studio Allsvenskan gästar IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson. Jens har tidigare fått motstå kritik från supportrar till Norrköping som menar att han sålt de bästa spelarna. Men i det pågående transferfönstret har Jens och Norrköping visat musklerna rejält och plockat in spelare som Jordan Larsson, Simon Thern och Isak Pettersson för att nämna några.

Så aktiva som Norrköping har varit under fönstret innebär en spännande kommande säsong där supportrarna åter kommer att få se toppspelare som varit ute i Europa på Nya Parken. Men vad ger egentligen Jens Gustafsson vinterfönstret för betyg undrar chefredaktör Henrik Eriksson?

– Fem plus, säger Jens Gustafsson i veckans Studio Allsvenskan. 

Henrik Eriksson: 5 av 5 alltså?

– Absolut, absolut. Vi kan inte vänta oss mer. Hotet var spelare som fick för bra erbjudande för att vi skulle kunna hålla emot, men det har vi fixat med de spelare som har kommit in. 

I studion sitter förutom Jens, programledare Marcus Birro, chefredaktör Henrik Eriksson samt sportreporter Philip De Giorgio. 

Se hela avsnittet av Studio Allsvenskan i spelaren ovan och här kan du höra avsnittet som podcast. 

Är Norrköpings transferfönster 5 plus?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.